Last news in Fakti

17 Януари, 2016 15:26 4 501 8

Бивш кмет в ареста заради изнасилване на непълнолетна

  • иван евстатиев-
  • кмет-
  • арест-
  • изнасилване-
  • непълнолетна

Преди 12 години Иван Евстатиев, в качеството си на кмет на Пазарджик, беше забъркан в скандал с момичета на повикване

Бившият кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев е привлечен като обвиняем за изнасилване на 16-годишна ученичка. 

Районна прокуратура-Панагюрище привлече като обвиняем Иван Евстатиев, от гр. Пазарджик, за това че на 15 януари 2016 г. в хотел „Стрелча”, находящ се в гр. Стрелча, се е съвкупил с лице от женски пол, ненавършило осемнадесет години, като го е привел в безпомощно състояние, съобщиха от прокуратурата. Евстатиев е задържан за 72 часа.

Той е бил арестуван снощи в град Стрелча. 

Пострадалото от престъплението 16-годишно момиче е разпитано пред съдия от Панагюрския районен съд в присъствието на психолог.Потърпевшата е заявила пред полицията, че изнасилването е станало в хотелска стая в град Стрелча. По делото до момента са проведени разпити и на други свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, както и химическа експертиза за установяване концентрацията на алкохол.

На местопрестъплението е извършено претърсване и изземване, при което са иззети множество веществени доказателства, които също ще бъдат обект на експертни изследвания.

Преди 12 години Иван Евстатиев, в качеството си на кмет на Пазарджик, беше забъркан в скандал с момичета на повикване.

Според местния сайт PIA News, в 17 часа днес граждани организират протест на площада пред Община Стрелча с искане посегателството срещу момичето да бъде адекватно наказано.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хххх

    0 0 Отговор
    Откъде ги намират най-големите идиоти да ги сложат на отговорни постове???

    Коментиран от #3

  • 2 Паун Стоянов

    0 0 Отговор
    Тези идиоти си ги купуват постовете
  • 3 Станимир Илиев

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "хххх":

    Най-лесно е да се намерят неквалифицирани малоумници и да се шибнат на определена позиция. Точно това е най-добрия план за съсипване на една фирма, институция, ДЪРЖАВА.
    И не чакайте този да го осъдят.
  • 4 Валери

    1 0 Отговор

    Партията наша му е дала власт. Този е стар мераклия за секс игрички.
  • 5 Кобрата

    0 0 Отговор
    Абе да му отрежат к..а и да го пратят в затвора да го шибат м.....те и всичко ще е наред! Повече няма да създава проблеми...
  • 6 onq s konq

    0 0 Отговор
    Не е уточнено това "девойче" ли е наело стаята в хотела и е поканило Ванката,или обратното-тя е отишла "на гости" при него...за да си приказват за плетки:)

    Коментиран от #7

  • 7 Пацо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Когато отиваш ба среща с кмета на Пазарджик или го каниш на среща не очакваш той да те изнасили, освен ако не си някой с кон в африканската джунгла...
  • 8 Някой

    0 0 Отговор
    Изглежда като начин за отстраняване на вече непотребния бивш кмет ...