Last news in Fakti

20 Февруари, 2016 11:18 1 784 0

Закопчаха наркодилъри в Силистра

  • наркодилъри-
  • закопчаха

Полицаи от РУ – Силистра задържаха двама при спецакция срещу наркоразпространението, съобщиха от МВР. Иззети са 31.3 грама хероин.

Специализирана полицейска операция, насочена срещу разпространението на наркотични вещества е проведена в петък от служители на РУ-Силистра. Всички полицейски действия са съгласувани с Окръжната прокуратура. 

В хода на операцията са изградени контролно-пропускателни пунктове на териториите на общините Силистра, Алфатар и Ситово, където са извършвани проверки на МПС.

Проверени са и частни адреси в Силистра, като в едно от жилищата е намерено и иззето кафеникаво прахообразно вещество с тегло 31.3 грама, идентифицирано като хероин с полеви наркотест.
Задържани са двама мъже – Д.Н./40 г./ и Я.А. /32 г./ – и двамата известни на полицията с подобни прояви. С постановление на прокуратурата срокът на задържане на Д.Н. е продължен до 72 часа. Повдигнато му е обвинение за разпространяване на високорискови наркотични вещества в условията на опасен рецидив.
Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА