Last news in Fakti

26 Април, 2016 09:54 9 549 5

Ревнивец удуши 16-годишната си приятелка

  • ревнивец-
  • удуши-
  • приятелка-
  • 16-годишната

Венцислав подозирал, че момичето му изневерява

Ревнивец удуши 16-годишната си приятелка - 1

Млад мъж е убил 16-годишната си приятелка тази нощ в горноорняховското село Правда, съобщиха от ОДМВР-Велико Търново.

В 2:30 часа 22-годишният Венцислав Атанасов от Горна Оряховица, отишъл при непълнолетната си приятелка, в къщата на баба й, където двамата се виждали от време на време. Младежите пили алкохол. Венцислав подозирал, че приятелката му е изневерила и това предизвикало спор между двамата. Това довело и до фаталната развръзка.

Младежът удушил 16-годишното момиче, след което сам се предал в полицията. Престъплението е извършено в дома на бабата и дядото на момичето. Незабавно започнали всички необходими действия, екипи на полицията били насочени към мястото на извършеното тежко престъпление. Пред униформените Венцислав признал, че мотивът за престъплението е ревност. Той е задържан за 24 часа.

Окръжна прокуратура - Велико Търново ръководи разследването за убийството. Под наблюдението на прокуратурата се извършват неотложните следствените действия – оглед на местопрестъплението и разпити на свидетели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 arbo

    1 1 Отговор
    смърт
  • 2 Джими

    1 1 Отговор
    И от мен СМЪРТ!
  • 3 Тинки Уинки

    0 2 Отговор
    То и аз подозирам, че всяка втора е к*.*а, ама това не ми дава повод, да ги избия всички.
    Просто е трябвало като за последно да и го сложе, и да я зареже. Тя сама ще си тегли ножа!
  • 4 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ ОТКАЧИХА ТОТАЛНО
  • 5 Кофата

    1 0 Отговор
    Да наистина са откачили!Виждам първите два поста искат смърт за убиеца и са получили минус.Ако това беше вашето дете минус ли щяхте да сложите?