2 Май, 2016 14:36 7 189 0

Убийство в квартал "Дружба"?

  • убийство-
  • квартал-
  • дружба

Мъж е намерен пребит до смърт в апартамент в столичния квартал

Убийство в квартал "Дружба"? - 1

Мъж на около 40 години е намерен убит в апартамент в столичния квартал "Дружба". Според криминалисти причината за смъртта е побой.

Днес сутринта, познати на мъжа са подали сигнал, че го издирват и че не са го виждали от известно време. Екип на полицията отишли на адреса, на който той живеел в столичният квартал "Дружба".  В жилището е открито тялото на мъжа. При огледа е установено, че по него има следи от насилие.

Източници от МВР обясниха за БНР, че в случая най-вероятно става дума за убийство след побой. Това обаче се е случило преди няколко дни е установил още огледът. Криминалистги разследват случая. Устатновено е, че мъжът е живял преди време с жена, от която има и дете. Двамата обаче са се скарали и жената е напуснала жилището.

В момента се разпитват близки и съседи на убития. Случаят се изяснява.

Аутопсия ще установи точната причина за смъртта на мъжа. След първоначалния оглед разследващите установиха следи от насилие и предположението, че причина за смъртта може да е нанесен побой. От МВР, обаче не изключват  възможността мъжът да е получил инфаркт или инсулт след побоя и това да е предизвикало смъртта му. За момента няма данни той да е имал  криминални регистрации. Продължават разпитите на близките и съседите на убития.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА