Last news in Fakti

28 Юни, 2016 14:50 1 461 0

Обвинение за момчето наръгало съученик

  • обвинение-
  • наръгало-
  • съученик-
  • нож-
  • ученик
Обвинение за момчето наръгало съученик - 1

Софийската районна прокуратура привлече като обвиняем  Кристиян Стефанов – ученик в 23-то училище „Фредерик Жолио Кюри“, който във вторник рани с нож в крака свой съученик.

Кристиян Стефанов е обвинен за това, че на 27.06.2016 г., около 10.00 часа, до централния вход на училището, е наръгал с нож пострадалия, с което му е причинил лека телесна повреда, изразяваща се в порезна рана в задната част на лявото бедро, като деянието е извършено по хулигански подбуди.

За това престъпление законът предвижда до три години затвор.

Обвиняемият не е осъждан към момента и спрямо него не се водят други неприключили наказателни производства. На Кристиян Стефанов е определена мярка за неотклонение „Надзор на ИДПС“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА