Last news in Fakti

1 Юли, 2016 10:25 9 532 5

Двама българи арестувани за клониране на карти в Бали

  • двама българи-
  • арестувани-
  • клониране-
  • карти-
  • бали

Смята се, че са част от международна престъпна група

Двама българи са били арестувани за клониране на кредитни карти в Бали, съобщи Bali Discovery.

Единият задържан е 33-годишният Тома Харалампиев Келевски, а другият задържан е идентифициран като Кирил и е на 32 години. По непотвърдена информация Кирил е небезизвестният люлински наркодилър Кирил Кирилов - Киро Руския. Дебютът на Кирчо Руския като търговец №1 на кокаин на морето бе направен през лятото на 2010-а, когато Митьо Очите все още бе в затвора. Заговори се след това, че се е отделил от Христофорис Амандис - Таки и че в последните години заедно е играел с Митьо-Очите.

Опитът за ограбване на банкомат за първи път е бил открит от техници, осъществяващи надзор над операциите на Bank Negara Indonesia

Техническият екип открил, че модема на един от банкоматите липсва. В последствие се забелязва, че в рамките на 15 минути трима чужденци са прекарали продължителен период от време пред банкомата. След това липсващият модем бил върнат. Двама души са били задържани, а третият е успял да избяга.

С арестуваните българи са били задържани още сгъваеми ножове, щик и два мотоциклета. Полицейски говорител предположи, че арестуваните българи може да са били част от международна престъпна група. Групата се е занимавала с кражба на пари от банкомати.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахаха

    0 0 Отговор
    тия са големи балъци, сега ще ги опандизят яко там, поне на 15-20 г., защото индонезия е мюсюлманска държава и такива не ги обичат. А затворите им ще са бая неприятни за такива бели хубавци, които ще станат булки на някой дебел и мазен индонезиец :D

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "хахаха":

    Ти явно ги разбираш тези работи добре ? Да не си го преживял?
  • 3 геле

    0 0 Отговор
    сега да уточним
    тома калевски е мокедонец с български паспорт но там минава за българин
    кой и как ги раздава тиа паспорти?
    и резултатът е тотална излагация за българия в международен план
  • 4 тото

    1 0 Отговор
    изяде го Кирчо руския-страшна шматка
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.