Last news in Fakti

8 Октомври, 2011 14:15 3 424 0

Разкриха името на мъжа с димките по парламента

  • мвр-
  • димки-
  • парламент

Джон Смит от Нова Зеландия се оказа Иван Пейчев

Разкриха името на мъжа с димките по парламента - 1
Снимка: МВР

Мъжът, който в петък хвърли две димки срещу парламента и беше арестуван, се казва Иван Пейчев. Той e на 35 години от София, научи БНР от полицейски източници. При разпитите задържаният се представяше като Джон Смит от Нова Зеландия. Името на му станало ясно след разговор с психолози.

Мъжът е бил пиян, когато е хвърлил димките срещу парламента. Източници от МВР уточниха пред БНР, че Пейчев не е регистриран в никой от психодиспансерите у нас и вероятно не е с психически отклонения. Експертизата на съдържанието на неговата раница е показала, че бомбата не е истинска, а пистолетът - пластмасов.

По-късно от пресцентъра на МВР съобщиха, че мъжът е с инициали И.П. Той бил във видимо нетрезво състояние, когато органите на реда го отвели в столичното Първо РПУ. След като снимката му беше разпространена чрез медиите, в районното управление са се обадили както роднини, така и други хора, които го познават. Установено е, че това е И. П., на 35 години, от София.

С постановление на Софийската районна прокуратура мярката му за неотклонение е удължена на 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА