Last news in Fakti

11 Октомври, 2011 14:26 1 953 0

Свобода за мъжа с димките по парламента

  • димки-
  • парламент
Свобода за мъжа с димките по парламента - 1
Снимка: БГНЕС

Мъжът, който в петък хвърли две димки срещу парламента, излиза на свобода срещу "подписка". 35-годишният Иван Пейчев прекара 72-часа в ареста по обвинение в хулиганство, съпроводено със съпротива срещу органи на властта и извършено с изключителен цинизъм или дързост, предаде БНР.

Той запрати две димни по парадния вход на парламента, където се провеждаше редовния петъчен парламентарен контрол. Първоначално мъжът твърдеше, че се казва Джон Смит и е от Нова Зенландия. По-късно се изясни, че той и пиян и че няма регистрация в никой от психодиспансерите. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА