Last news in Fakti

10 Юли, 2016 13:27 1 484 1

Разбиха канал за алкохол от България към Гърция

  • разбиха-
  • канал-
  • алкохол-
  • гърция
Разбиха канал за алкохол от България към Гърция - 1

Трафик за износ на алкохол от България за барове, магазини и минимаркети в Гърция с участие на български митничари, получавали подкуп, разби гръцката полиция. Това съобщи изданието на българите в Гърция и Кипър  в. "Български новини".

13 от членовете са арестувани при акция на сектор „Финансови престъпления“ на полицията в Гърция.

Издирват се още 39 от участниците в схемата. Ченгетата са следили престъпната дейност на групата от няколко месеца.

В огромно хале-склад полицаите открили 33 000 бутилки уиски, 2600 шишета ципуро и узо, както и 11 бъчви с гръцка ракия. Пред склада имало още 13 цистерни с етанол и хиляди етикети на известна марка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 1 Отговор
    Всичко да се преработи, за гориво на автомобили и да се продаде. Печалбата в най висшия по веригата! И без това така ще стане. Никога няма да разберем съдбата на този алкохол.