12 Октомври, 2011 14:06 1 660 1

Мъжът, който отвлече патрулка се предаде

  • патрулка-
  • издирван-
  • мвр
Мъжът, който отвлече патрулка се предаде - 1
Снимка: МВР

25-годишният Александър Стоянов, който органите на реда издирваха от 7 октомври, се е предал в Криминална полиция в късните часове на 11-ти. Това съобщи БНР, като се позова на полицейски източници.

Стоянов е бил закаран в 7-мо РПУ в София, тъй като там срещу него има дознание. Разработки срещу Стоянов има още в СДВР, 6-то РПУ и ОД на МВР в Ямбол. Александър се е предал сам и не е бил придружен от адвокат, обясниха от Криминална полиция.

По информация на радиото той е бил посъветван да стори това от свои близки. 25 годишният мъж изчезна с полицейски автомобил на 7 октомври и от тогава беше в неизвестност.

Мъжът е отведен в столичното Седмо РУП, където срещу него има образувано дознание, потвърдиха по-късно от полицията. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа. След изтичането й му е наложена 72-часова мярка „задържане под стража”. Повдигнато му е обвинение за престъпление по чл.346 от НК.

Работата по разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    0 0 Отговор
    Този какъв е джамбаз хаха