Last news in Fakti

6 Септември, 2016 19:30 1 827 5

Крадци задигнаха 2 км. кабел край Лом

  • кражба-
  • лом-
  • кабел
Крадци задигнаха 2 км. кабел край Лом - 1

Крадци са демонтирали и отнесли 2,3 километра меден електрически проводник от фотоволтаичен парк, намиращ се в покрайнините на Лом, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Кабелът е с дебелина 4 милиметра и е собственост на фирма от Плевен. По него произведената от парка енергия се включвала в електропреносната система на страната.

По случая е образувано дознание, щетите се изясняват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мимо

    0 0 Отговор
    СЕЧЕНИТО на кабела може да е 4 КВАДРАТНИ милиметра, ама едва ли по такъв кабел изнасят произведената енергия... ама айде!
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Както и да е, бай м...л ши съ облажи. Малииии, 2300 метра бакър, голем келепир бричед.
  • 3 misli posle govori

    0 0 Отговор
    По кабел с такова сечение тече тока от панелите към инвертора на централата.Значи, бай М...л е влязъл вътре във фотоволтаичният парк, де спи охраната и СОТ-а.Те (държавата)и без това ги орязаха и излъгаха за 20-годишното изкупуване на соларния ток
  • 4 незнайко

    0 0 Отговор
    Кой от българските царе режеше ръце за кражба? Какво чакат нашите "царе", отдавна е съмнало!

    Коментиран от #5

  • 5 капиш

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "незнайко":

    Какво чакат местните лапачи ли? Потупмаве, от чичо Сорос и ново преизбираве, вероятно се тъкмят задкулисно куфарчета за кюфтета по изборите? Май това чакат? А ти плащай данъци и чакай справедливост? Ако си нямащ друга работа.