Last news in Fakti

14 Септември, 2016 18:29 1 486 1

Задържаха мъж за въоръжен грабеж

  • задържаха-
  • мъж-
  • въоръжен-
  • грабеж
Задържаха мъж за въоръжен грабеж - 1

В резултат на проведени оперативно – издирвателни действия криминалисти от Плевен, колегите им Долни Дъбник, служители на ГД "Национална полиция" и експерти от Института по психология" - МВР заловиха 30 – годишен мъж за въоръжен грабеж, съобщиха от МВР.

Сигналът бил подаден на 12 септември в 3.10 часа на тел.112. Служител в игрална зала в Долни Дъбник разказал на полицаите, че в залата,  около 3 часа,  е нахлул мъж, с маска на лицето, и въоръжен с револвер. Нападателят е заплашил дежурния на смяната и го е принудил да му даде от касата оборотната сума, след което е избягал. Веднага на място бил изпратен автопатрул, извършен е оглед.  Незабавно е уведомен прокурор от Районната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

В резултат на проведените оперативни - издирвателни действия бил установен извършителят - 30-годишен от Долни Дъбник. Привлечен е в качеството на обвиняем, направил е самопризнания. Намерени са маската и оръжието – газов револвер „Екол“. Те са приобщени като веществени доказателства към досъдебното производство. Назначени са експертизи. 
Продължава работа разследващ полицай от ОДМВР – Плевен, под ръководството на районен прокурор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 yoni

    0 0 Отговор
    E.ati cirka a toq slujiel zashto ne kazvate che i toi e v igrata