Last news in Fakti

28 Септември, 2016 19:19 3 774 3

Ето го българина, хванат с 15 т. хашиш в Средиземно море

  • хашиш-
  • средиземно море-
  • мариян карастоянов
Ето го българина, хванат с 15 т. хашиш в Средиземно море - 1

Мариян Карастоянов е името на българина, заловен с 15 тона наркотици на яхта в Средиземно море преди две седмици. През последните години той е живял в Бургас, като не е криминално проявен у нас. В момента той се намира в испански затвор, съобщи БНР.

Карастоянов е вписан в полицейските сводки на цяла Европа, след като беше задържан заедно с холандец да превозват рекордното количество хашиш. Сънародникът ни е роден в бургаското село Зорница, но от години живее в Бургас. Според собствени източници, арестуваният от испанската полиция българин е изкарал курсове за управление на яхта. Все още не е изяснено как Мариян е попаднал в организацията пренасяща наркотици с кораби и яхти през Средиземно море и Атлантическия океан.

Антимафиоти твърдят, че българи с познания в управление на плавателни съдове, често се наемат да прекарват различни видове дрога от Латинска Америка и северна Африка за Европа. Сред основните дестинации са Испания, Италия и Франция. Преди години пак испанската полиция залови млад българин от Елхово да превозва три тона кокаин на борда на катамаран. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кьоравия

    0 0 Отговор
    Нещо не го виждам? Сигурно е така само при мен.
  • 2 любозар

    0 0 Отговор
    той човека не е направил нищо,това му е дозата за лична употреба, остава тъпите испанци да му поверват
  • 3 Мери Джейн

    0 0 Отговор
    Що закачате човека нали и за нас трябва да има матерял ?