9 Октомври, 2016 10:42, обновена 9 Октомври, 2016 20:38 3 393 3

Убиец с моторен трион вилня в Минск. Искал да реже хора

  • моторен трион-
  • убиец-
  • минск

Подивелият садист се дразнел от човешки тълпи

Брутално насилие, напълно в традициите на холивудските филми на ужасите, шокира посетителите на голям търговски център в беларуската столица Минск. Според очевидци в сградата влязъл млад мъж на около 17-18 години.

В началото всичко изглеждало наред, защото тийнейджърът носел в ръка китара. Неочаквано и незнайно откъде музикалният инструмент бил заменен от бензинова резачка. Драмата обаче тепърва предстояла, защото младежът запалил мотора на инструмента и отрязъл главата на близкостоящо момиче.

„Той просто отсече главата й. Не каза нито една дума“, разказва продавачка в магазина.

Първата жертва очевидно не задоволила кървавите мераци на убиеца. Секунди по-късно той нападнал и второ момиче с брадва, но само успял да я рани.

След бързата намеса на охраната убиецът бил задържан. Пред разследващите младежът, който страдал от психични отклонения, заявил, че се дразни от събраните на едно място посетители и просто искал да реже хора.

Той най-вероятно ще бъде обвинен за убийство. Според местното законодателство може да получи доживотна присъда.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ггхнгхн

    0 0 Отговор
    глупак
    ами ела у нас и режи наволя
    дело ще има 10 години
    ще те обявят за невменяем
    ще си признаеш за намаляне на присъдата наполовина
    и доживотна на половина
    какво му е наказанието
    един ден си вътре един вънка
    и така до края на присъдата

    Коментиран от #3

  • 2 Кофти

    0 0 Отговор
    Измислица на журналистите.
  • 3 селяндур

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ггхнгхн":

    Eй такива като теб прарят страшни престъпления...ами ако те послуша и дойде и уие няколко мацета? Ей ти не си в ред! А казват, че аз не съм в ред дето искам смъртно наказание за такива к ато тоя иди от дето реже хора? Не, че не бих го нарязал и аз задето реже хора, но щонто реже и е садист... С животга на другите не се шегувай! Със своят имаш право!