Last news in Fakti

14 Ноември, 2016 20:11 2 344 7

Бат Сали пращал есемеси на полицейски шефове

  • бат сали-
  • пращал-
  • есемеси-
  • полицейски-
  • шефове

Делото срещу депутата от ДПС тръгна в съда

Бат Сали пращал есемеси на полицейски шефове - 1

Тръгна делото срещу депутата от ДПС Александър Методиев, по-известен като Бат Сали. Той е обвинен в хулиганство на пътя и оказване на съпротива на полицай, съобщи Нова телевизия.

Защитата поиска връщане на делото в прокуратурата заради процесуални пречки. Аргументът беше, че Методиев не разбирал обстоятелствата, в които го обвиняват, и не могъл да си осигури своевременна защита. Съдът отхвърли това искане.

В хода на процеса стана ясно, че Бат Сали е пращал есемеси на шефа на районното в Костенец Васил Попов, за да иска двамата да си поговорят за инцидента с футболния отбор.

"Васко, чух се с Костов да му покажа снимковия материал как служителите му си трият отличителните знаци. По моите констатации, той иска уволнение на тези служители и на тяхното ръководство. Не разбирам защо не ми вдигаш. Искам с теб да се оправя, за другите не ме е грижа", гласи едно от съобщенията.  

Попов обясни, че не знае кой е въпросният Костов ( бел. ред. - главният секретар на МВР се казва Георги Костов).

"Каза, че ще ни уволни. Излезе, размаха картата си и каза, че е депутат. Каза ми да не пиша акт на лицето и започна да се кара. Разпореди на момчетата около нас да ни снимат с телефони. Заплаши ни, че ще останем без работа. Той се чувстваше безнаказан",разказа полицаят Валентин Славеев Георгиев по време на делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кюмюра

    0 0 Отговор
    Хаха наивняци, какво ще му направите бе?! Човека е с дебел протектор и само ако мигне ще изхвърчат половината ченгели от Костенец. На тоя не можете да му се опрете нито в парите, нито във връзките. Доган май му се пада някакъв, та по тая логика, радвайте се, че не е решил да се кандидатира за президент ! Българите са наплашени и слабохарактерни от мутренските времена, които се върнаха, а циганите винаги са били обединени - ще преглъщате и търпите, това е положението! Да ви кажа отсега, че съдийският състав ще бъде променен и делото ще бъде прекратено! Да видим тогава кой ще си позволи да пише за станалото...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иво

    1 0 Отговор
    Този м...л е в българския парламент . Незнам сънувам ли ?Това е нечувана гавра . Този народ полудя ли, умря ли , има ли го изобщо?Този м....л е за крематориум , а не за БГ парламент .
  • 4 Сали

    1 0 Отговор
    Наближава времето когато такива депутати ще бъдат разпорени . Тези се помислиха за нещо . Чашата скоро ще прелее.
  • 5 бай мемед

    1 0 Отговор
    Нищо няма да му направят, най-много да плати една глоба от няколко стотин лева и тва е!
    Даже и в съда няма да стъпи, най - много лев ще вземат адвокатите му, а полицаите по късно, като позатихнат малко нещата ще ги уволнят или ще ги накарат да се преместят.
    Бай Мангасариян е не само циганин, а циганин депутат, на всичкото отгоре е и от ДПС, има неограничени права и е над закона има и имунитет, т.е. може да прави, каквото си поиска. С тоя Съд справедливост няма да видим, никога!
  • 6 909 БЪЛГАРИЯ

    0 0 Отговор
    БАТ ЦИГАНИН Е САМО ЗА БОЙ.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.