Last news in Fakti

3 Ноември, 2011 19:16 4 077 2

Нападнаха с камъни Ангел Рашков в Катуница

  • катуница-
  • ангел рашков-
  • замерян-
  • с камъни
Нападнаха с камъни Ангел Рашков в Катуница - 1
Снимка архив /БГНЕС/

Ангел Рашков, синът на Кирил Рашков, е бил замерян с камъни този следобед в Катуница. В момента в районното полицейско управление на Асеновград се разпитват участници в инцидента, каза за Plovdiv24.bg директорът на пловдивската полиция старши комисар Тодор Чонов. Ангел Рашков е бил в Катуница с автомобила си, за да си вземе личен багаж и дрехи. По непотвърдена информация е бил забелязан от жители на Катуница, които са започнали да хвърлят камъни по колата на му.

"В селото обаче няма никакво напрежение в момента, защото сме взели всички необходими мерки за осигуряване на обществения ред там", завърши комисар Чонов и обеща повече подробности след изясняване на причините за произшествието.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.