Last news in Fakti

2 Януари, 2017 17:29 5 937 16

Турски тираджия опита да прегази полицаи

  • подкуп-
  • турчин-
  • шофьор

След като бил спрян, мъжът неуспешно предложил подкуп

Около 15.22 часа днес, на главен път 1-5 в района на гр. Бяла, полицейски наряд на РУ- Бяла спрял товарен автомобил „ДАФ“ с турска регистрация във връзка с изпълнение на въведената организация за спиране на товарните автомобили за времето от 14 до 20 часа.

Водачът не се подчинил на дадените му указания да влезе в паркинга и умишлено насочил тежката машина към един от униформените служители, който успял бързо да отскочи встрани. След няколко метра тирът спрял и на водача било разпоредено да предостави документите си за проверка.

След като полицейските служители забелязали, че мъжът поставя в един от документите банкнота, те отказали да ги приемат. Това довело до прояви на грубост и арогантност от страна на водача и отказ да се подчини на полицейските разпореждания, което наложило принудителното му извеждане от кабината. При задържането му мъжът ритнал един от полицейските служители.

Извършителят е задържан в РУ- Бяла за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство и са предприети необходимите процесуално- следствени действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    24 1 Отговор
    Минимум 10 години в панделата.
  • 2 Кобрата

    28 2 Отговор
    Мамичката му рязана...За такъв нагъл б...ук само пандиз и як бой, на някоя кариера да ходи с другите затворници да чука камъни и да буха киреч, та да му дойде акъла...
    И книжката да му вземат и една хубава глоба 5 бона и всичко ще се оправи! И това бил тираджия...тоя си е направо УБИЕЦ на пътя...нямам думи
  • 3 Лупи

    24 1 Отговор
    Само на мен ли ми прави впечатление малко странното поведение на полицията, разбира се ако е преразказано вярно.
    Значи първо отказ да се спре на стоп палка, после нападение над полицай с ТИР. Следва спиране на ТИР-а и... документите за проверка?!? Моля? Тука нещо не е наред, значи искам да видя как някой българин отказва да спре на стоп палка и засилва колата към катаджията и после спира след 50 метра и полицая идва и му иска документи за проверка! След това, опит за подкуп и пак не последва арест... и чак при проявена агресия следва задържане за 24 часа... е как да ни уважават другите народи? Това ако е вярно, полицаите трябва да се уволнят за неуважение към пагона и престъпника да се съди за опит за убийство с МПС и нападение над полицай.
    Само да ви кажа, че в лелеяната мека на демокрацията- САЩ, още при опита за прегазване шофьорът на ТИР-а щеше да бъде застрелян! Разказа е неточен или измислен, или полицията сериозно не си е свършила работата, къде поради мързел, къде поради страх. Разбира се само срещу нас българските шофьори с по 100 лв винетка никога няма да действат така, знаейки че ние нямаме закрила от никой.
  • 4 Гост читател

    15 2 Отговор
    Това е единствения патрул ,дето не е взел пари.Тия са за медал, без ирония го казвам.
  • 5 Хасан

    4 13 Отговор
    Ако е вярно веднага в ареста.. Ама знам сайта може да е поредната антитурска новина

    Коментиран от #9

  • 6 jambazina

    7 4 Отговор
    Ако бате ви не беше обвинил тираджиите публично за тапата на Тракия, да видим дали немаше да му вземат подкупа.
    Човеко е свикнал да дава като минава от тука и сега е шокиран и се е изпущил.
  • 7 Хахо58

    6 2 Отговор
    Пуснете човека под домашен арест !
  • 8 Корумпирчиков

    8 0 Отговор
    Защо толково рано качиха мизата бе ,що не караме до летос по старите тарифи? В БГ няма корупция инема да има ,иначе затворите щяха да бъдат пълни с катаджии,доктори повече и ментерджии.
  • 9 the driver

    13 4 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    Турчина трябва да се мачка той от друго не разбира.
    Който шофира в България знае какви наглеци и простаци са турците и особено тираджиите.
    Онзи който уби хора и избяга през лятото е един от тях.
  • 10 ghjiolhglk

    6 3 Отговор
    nikoi nqma respekt kam na6ite policai, zastoto sa mi6ki i samo ru6veti sa im v glavite...
  • 11 СтарТИРаджия

    4 0 Отговор
    Че "Настрадин ходжа" когато и да го спреш е винаги за е.ане, е! Ама тва е толкова нескопосана версия, че нямам думи от безсрамието на "полицията ни пази". Всичко е базирано на двама или трима с/у един, най-вероятно незнаещ български! Не че последният е цвете за мирисане. Срам, пореден срам за полицията и статия доказваща, мнението на държавните структури за менталния капацитет на нацията! Сега моля наградете патрула!
  • 12 2222

    3 0 Отговор
    Не се споменава,колко на брой са били полицейските служители ,явно парите са били малко и затова се е стигнало до тази ситуация! Пък и кой знае колко пъти е плащал и му е писнало от корумпирани ченгета!
  • 13 Шашмата

    0 0 Отговор
    Моля оставете катаджиите , при тях ще минете по евтино , но пред доктора не вървят тези дребни суми. Въобще няма да обсъждам пък съд. Система.
  • 14 Васичка Атанасова

    2 0 Отговор
    нека това да го направи българин някъде другаде по светът
    да тръгне да гази полицай
    а кво правим тогава
    ако е америка щяха да го разстрелят
    да не е амерка примерно в италия
    че и ритнал едно полицайче о мале мале
    това е така защото ни има за палячовци

    Коментиран от #16

  • 15 Българе

    0 0 Отговор
    Турците превърнаха Бургас и Варна в публичен дом..идват на секс туризъм..много българки от това се прехранват.. Има даже семейства дохода им е някой турчин..
  • 16 Видял

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Васичка Атанасова":

    Дори Сърбия като стигнат тия фесове стават по тихи от водата.Да не говорим за Унгария,Австрия и нататък.
    Бил съм свидетел как един такъв мазен мустакат фес го накараха да си свали допълнителните фарове и полумесеца на стъклото в Швейцария и даже не смееше да погледне полицая в очите.
    Мръсна сган,която трябва да бъде тъпкана здраво иначе няма оправия.