5 Януари, 2017 10:40, обновена 5 Януари, 2017 11:07 4 973 13

Арестуваха чернокожи, мъчили бял на живо във Facebook (ВИДЕО)

  • чикаго-
  • побой-
  • малтретиран-
  • арестувани-
  • фейсбук

Завързан и със запушена уста, мъжът е бит от похитителите си, които крещели обиди по адрес на Тръмп и белите американци

Арестуваха чернокожи, мъчили бял на живо във Facebook (ВИДЕО) - 1

Полицията в американският град Чикаго е задържала 4 души, които са предавали на живо във Facebook как бият и малтретират мъж с психически увреждания, съобщава телевизионният канал Fox32. Смущаващото 30-минутно видео показва завързан бял мъж със запушена уста да трепери в ъгъла, докато нападателите му го ритат и удрят, смеейки се и крещейки: "Ма***та му на Доналд Тръмп" и "Ма***ата им на белите хора".

Арестуваха чернокожи, мъчили бял на живо във Facebook (ВИДЕО)

Задържаните за разпит нападатели са четиримата афроамериканци - две жени и двама мъже, всички на 18 години.

Властите в града описаха жертвата като 18-годишен бял мъж със специални потребности, от предградията. Патрулни полицаи открили дезориентираният младеж да се скита по улиците в шок във вторник следобед. Те веднага го откарали в болница, тъй като се нуждаел от незабавна медицинска помощ. Освен синините от побоя, той имал и наранявания от нож.

Младият мъж е бил толкова травмиран, че лекарите не успели да го успокоят часове наред. Той е бил в състояние да говори и да разкаже какво се е случило с него почти ден след постъпването си в болницата, съобщава CNN.

Майката на жертвата е разказала на полицията, че оставила сина си в месен ресторант за бързо хранене, от където младежът изчезнал на 31 декември.

"Отвратително е. Кара те да се запиташ какво би накарало някого да постъпи по този начин с друго човешко същество", заяви пред Fox32 старши полицай Еди Джонсън.

Всички заподозрени за този отвратителен акт на насилие са в ареста и очакват да им бъдат повдигнати официално обвинения, заявиха от полицията, добавя той.

На видеото се чува как заподозрените се смеят и казват, че видеото ще стане супер популярно в интернет.

Властите не знаят колко време жертвата е била държана и изтезавана от своите мъчители, но предполагат, че става дума за не повече от 48 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 това е истинския расизъм

    36 2 Отговор
    Планетата на маймуните гледали ли сте този филм ?

    Коментиран от #5

  • 2 хайл

    22 4 Отговор
    Е сега куките ще гръмнат "случайно" няколко негра и нещата ще се балансират

    Коментиран от #4

  • 3 Киро

    28 3 Отговор
    Маймуните пак хапят ръката, която ги храни!

    Американците се събудиха, а дано и по Европа скоро да се посъбудят!
  • 4 Не е справедливо

    25 3 Отговор

    До коментар #2 от "хайл":

    Най-адекватната мярка би била едно хубаво линчуване, за да си спомнят маймуните къде им е мястото. Четете тази публикация и се сещайте за нашите цигани какви ги вършат по селата. Очаквайте скоро и по градовете и в нас.аната ни "столица"! Добре би било да започнат от последната, защото докато не навлязат по-активно там, скапаните ни "управници" няма да направят нищо за изчезващия ни народ.
  • 5 разбийш

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "това е истинския расизъм":

    Гледали сме го. Най-голямата грешка, която сториха латините е, че глобализираха нещата... Навред искат да командуват и реално техническият им прогрес е факт. Лошото е, че омесиха нещата. Сега са последиците. Старите коилонизатори конквистадори и други разни пирати намъкнаха африкански роби из Европа из Америка. С това пък съсипаха и индиански и други. Абе сбъркан свят. Има и свестни хора навред както чернокожи така и бели. Лошото в света сад ве неща - че, разни вандали и от едните и другите вършат гадории. После пък манипулатори политици интереси използуват това и скарват хората. Но истината е, че Правосъдието трябва да е безмилостно жестоко към вандалите! Незабавно смъртно наказание за доказани подобни рецидиви, било тия, било джихадисти, изнасилвачи, крадци на движимо и недвижимо иимущество и обирджии на хора, лъжесвидетели под клетва! А да видим когато се разстрелят тия 4 маймуни - каззвам маймуни, не чернокожи!, защото всяко човече принизило се до нивото на тия е не човек, а добитък, маймуна, звяр, животно безмозъчно!, тогава когато се разстрелват подобни добитъци, да видим света няма ли да е по-добър и справедлив?????! Аз така бих постъпил - смърт за всяка бандитска мутра маймуна без значение раси народи! Щом е човек, той има мозък и е редно да не постъпва като звяр добитък! А щом е постъпил? - СМЪРТ!
  • 6 ЧЕБ

    13 4 Отговор
    как добре са ги интегрирали тези мЪнкита , направо да не повярваш !
  • 7 Киро

    10 4 Отговор
    НПО "България за Америка" и "Американски Хелзински Комитет" обещаха да се заемат със случая. Нъл тъй.
  • 8 Васичка Атанасова

    8 4 Отговор
    отново се събуди расизма в мене
    е това са черните
    от всички хора
    най уязвимите са психично болните а те се гаврят с такъв
    и ще ми се показват разни футболистчета по телевизията дето получават по 45 милиона заплата годишно
    да афишират но разсизъм
    черните трябва да си знаят мястото
  • 9 ТИКВОЧА

    3 5 Отговор
    ИЗЧАДИЯ ТОЙ ГОСПОД ВИ Е БЕЛЯЗЪЛ АМА НИЕ КАКВО ВИ ЧАЙКАМЕ.НА КАРТОНЕНИТЕ КОРАБИ И ПОПЪТЕН ВЯТЪР КЪМ АФРИКА.
  • 10 бял

    4 1 Отговор
    когато негрите са изплашени тогава белите са в безопасност
  • 11 глас

    1 2 Отговор
    ТАМ ДЕТО ГОСПОД Е УДАРИЛ - ТИ НЕПОСЯГАЙ !!!
  • 12 VMORO

    1 2 Отговор
    Всяко стадо си има мърша.
  • 13 Нафарфорий

    2 3 Отговор
    Намирисва ми на концлагер, има бая кандидати за сапунен сериал!