10 Януари, 2017 10:35 1 735 3

Десет месеца затвор за шофиране без книжка

  • съд-
  • присъда-
  • кола-
  • шофиране
Десет месеца затвор за шофиране без книжка - 1

Десет месеца затвор за шофиране без книжка.

До тази присъда се стигна след като в съдебно заседание прокурор от Районна прокуратура – Мездра сключи споразумение със защитата на подсъдимия З. Иванов от гр. Роман, който се призна за виновен в извършване на престъпление по чл. 343в, ал. 2, вр. чл. 55, ал. 1, т. 1 от НК.

Това съобщиха от пресслужбата на прокуратурата.

На 07.08.2016 г. около 21 ч. в гр. Роман подсъдимият Иванов управлявал автомобил „Опел“, собственост на друго лице, без да притежава свидетелство за управление на МПС. Деянието е извършено в едногодишния срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление за същото деяние на началника на РУ – Роман.

С определението на съда на Иванов е наложено наказание „Лишаване от свобода“ в размер на десет месеца при „строг“ режим на изтърпяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат ми

    1 1 Отговор
    Малко му е...

    Коментиран от #2

  • 2 Васичка Атанасова

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Брат ми":

    как ще му е малко
    прокурорския син
    двама убил
    и му дават условно
    а този щото е без книжка му дават
    ефективна
  • 3 Зенон

    0 0 Отговор
    В цивилизованите държави,при такова решение падат правителства,Тука е обратно.Ако почнем да даваме примери,ще разберем значението на думата безкрай!