15 Януари, 2017 19:50 1 409 2

Петимата митничари от пристанище Варна остават в ареста

  • варна-
  • митничари-
  • арест

Решението може да се обжалва пред Специализирания апелативен съд

Петимата митничари от пристанище Варна, които бяха арестувани за вземане на подкупи, остават в ареста, реши Специализираният съд.

Сред задържаните е началникът на пункта "Варна-Запад" и четирима началници на смени. Те бяха арестувани при операция на ГДБОП и прокуратурата с още 20 души. Обвинения са повдигнати и на шести заподозрян, за когото обаче не беше искано постоянно задържане.

Вчера от прокуратурата обявиха, че при обиските на задържаните са били намерени над 711 хил. лв.
Решението може да се обжалва пред Специализирания апелативен съд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна под вода

    0 0 Отговор
    А тези имат ли банкови сметки в Швейцария или всичко е кеш.
  • 2 Работник

    1 1 Отговор
    Ще те арестуватели и търговците които им дадоха тези пари,мога да ви кажа иманата на фирмите.лесно е да внасяш боклуци от китай ,плащат на митницата и хоп без мито и ддс ,пълно унищожение на българското производство.абсолютни контрабандисти,,бг търговци,,