Last news in Fakti

9 Февруари, 2017 14:05 3 202 3

Кола се обърна по таван, военнослужещи помагаха

  • кола-
  • обърна-
  • по таван-
  • военнослужещи-
  • помагаха
Кола се обърна по таван, военнослужещи помагаха - 1
Снимка: Haskovonet

Шофьор на лек автомобил Мерцедес се обърна по таван на пътя от Димитровград към Хасково. Инцидентът стана в 7,30 часа тази сутрин.

Шофьорът димитровградчанин заяви, че причината за инцидента е „малко от пътя, малко от шофьора.Загледах се за миг и изведнъж колата излетя и се прекатури. Младият водач не е пострадал сериозно. Той се е разминал само с натъртвания и охлузвания.

Трима военнослужещи от военно формирование 52740 – Хасково от състава на Втора механизирана бригада са оказали съдействие при пътно транспортното произшествие. Младши сержант Христо Кюркчиев и редниците Даниел Господинов и Ангел Тончев, пътуват от Димитровград за Хасково, когато забелязват катастрофиралият автомобил. Военнослужещите оказват първа помощ на пострадалия шофьор, пристигането на КАТ и екип на Спешна медицинска помощ.

Военнослужещите са предприели необходимите мерки за предотвратяването на пожар на превозното средство и са съдействали за регулиране на пътното движение.

Пробата за алкохол с дрегер не е отчела наличие на промили. Мерцедесът обаче беше смачкан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 1 Отговор
    Следващия Мерцедес може би, ще остане ЗДРАВ.
  • 2 Ицака

    1 1 Отговор
    Фандъкова, на тоя му е отрязан катализатора, като си оправи колата да не го пускаш в СОФИЯ
  • 3 Shmeker

    0 1 Отговор
    Добре че няма жертви, мерцедесът е спасил живот.
    А тези гуми не се продават от 7-8 години, вероятно втора употреба от Димитровградския пазар.
    Вероятно за това колата е загубила сцепление при някоя неравност на хлъзгавия път..