Last news in Fakti

11 Февруари, 2017 13:31 2 044 5

Спипаха ченге да управлява след употреба на алкохол

  • спипаха-
  • ченге-
  • употреба на алкохол

Служител на Областната дирекция на полицията Пловдив е заловен да управлява автомобил в Раковски след употреба на алкохол.

Районна прокуратура-Пловдив наблюдава бързо производство спрямо Т.Р., на 56 г. за това, че управялвал моторно превозно средство след употреба на алкохол. От прокуратурата не съобщават имената, единствено инициалите на служителя на МВР.

Днес в гр. Раковски, около 3 часа през нощта, е възникнал инцидент на кръстовището на ул. "Георги С. Раковски" и ул. "Москва". Установено е, че на същото място лек автомобил, марка "Пежо", управляван от 19-годишно момиче, е спрял на знак "Стоп", като едновременно с това на кръстовището е спрял и лек автомобил, марка "Форд", управляван от Т.Р., на 56 г., служител на ОД на МВР-Пловдив. В лекия автомобил "Пежо" пътували и 17-годишно момче и 24-годишен мъж. Служителят на МВР поискал документите за проверка на пътуващите. От лекия автомобил "Пежо" слязъл 24-годишния мъж, който репликирал полицая, като заявил, че не били в нарушение. Установено е, че в този момент Т.Р. блъснал 24-годишния мъж, който загубил равновесие и паднал на земята. Бил е подаден сигнал на тел. 112. Т.Р. е бил тестван за алкохол с техническо средство "Алкотест Дрегер", което отчело 1,47 промила в издишания въздух. Впоследствие той е дал кръвна проба.

На място е пристигнал екип от следователи от Окръжния следствен отдел при Окръжна прокуратура-Пловдив. Т.Р. е задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. Предстои да му бъде повдигнато обвинение за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол и да бъде задържан за срок до 72 часа.

По бързото производство се извършват активни процесуално-следствени действия, в хода на които наблюдаващият прокурор ще направи преценка относно повдигане на обвинения и за други извършени престъпления.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!

ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците по българските улици!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 версус

    10 3 Отговор
    За затвора,какво като е полицай!!!!!
  • 2 ;PPPPP

    11 2 Отговор
    Да се обзаложим ли колко ще покаже кръвната проба....?
  • 3 БМВ

    4 5 Отговор
    ЧУДО ГОЛЯМО ТЕЗИ КОЙТО СА В ЗАВОДИТЕ И ФАБРИКИТЕ ПИЯНДУРНИЦИ КАТО ГИ ХВАНАТ ПИЯНИ ЩО НЕ ГИ ГОНЯТ НАЛИ ЗАКОНИТЕ СА ЗА ВСИЧКИ АААААААААААААААА
  • 4 БМВ

    5 6 Отговор
    РЕПОРТЕЧЕ НЕ Е ЧЕНГЕ А ПОЛИЦАЙ

    Коментиран от #5

  • 5 onq s konq

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "БМВ":

    Полицай е когато го назначават и когато се подписва във ведомостта за ежемесечната си заплата.През цялото останало време си е ченге.