Last news in Fakti

14 Февруари, 2017 03:30 12 927 40

Комплексари на пътя

  • комплексари-
  • пътя

34-годишен размаза лицето на колега -шофьор след лека катастрофа

Полицията в Гоце Делчев бе вдигната на крак след сигнал за биещи се мъже, със заповед за задържане до 24 часа, в РУ-Гоце Делчев е задържан Димитър. М. /34г. /., пребил колега шофьор на пътя след лек пътен инцидент, съобщи "Струма".

В събота около 14:20 часа, побойникът и опонента му се сблъскали с колите си на една от улиците в града, счупени фарове били резултат от автосблъсъка.

Слизайки от колите си, двамата водачи се нахвърлили един върху друг и 34 -годишният забил здрав юмрук в лицето на 40 годишния си "враг". След удара пострадалият е закаран в местната болница, където лекарите установили счупена ябълчна кост. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!

ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците по българските улици!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аглеф

    78 5 Отговор
    Пълно е с тестостеронови дебили на пътя!
    Трябва подробен психотест да правят всяка година с ГТП, защото изкукалите ненормалници са масово явление!

    Коментиран от #2, #29

  • 2 гощо

    102 9 Отговор

    До коментар #1 от "аглеф":

    Не тестостеронови дебили,казва се ДИВИ СЕЛЯНДУРИ!!!! Ние сме малък,но пък за това изключително прост и селяндурски народ!!!!!

    Коментиран от #15

  • 3 Той

    104 4 Отговор
    Саморазправата трябва да бъде обявена за престъпление! Кратки съдебни процедури и реални присъди!!!

    Коментиран от #6

  • 4 Стенли

    85 5 Отговор
    хора купили на кредит коли,треперят над тях като родители над пеленачета.Това е ламарина,а и при ниски възможности защо да се изхвърляме със по-скъпа кола???Престиж???Докога ще се доказваме пред някого???

    Коментиран от #5

  • 5 JEEP

    67 3 Отговор

    До коментар #4 от "Стенли":

    Абсолютно вярно. само в БГ може да видиш човек купил кола на кредит, който ще изплаща поне 10 години и която кола въобще не му е по джоба. Кара се гуми трета злоупотреба и се сипва бензин за по 10 лв, колкото да не остане помпата на сухо. Колко народ си застрахова колите и колко къщите. има хора дето треперят повече за безценната ламарина отколкото за децата си.
  • 6 tati

    25 8 Отговор

    До коментар #3 от "Той":

    А когато ти налети поредния некъдърник, изплют от идиотската система във България за шофиорски курсове за 20дена ? Ще седиш и ще гледъш ,тъпата му физиономия ли - която ще изразява, учудване и тъпотия -О Боже къкво стан.ъ.ъ.ъ.ъ.ъ.ъ.ъ ?

    Коментиран от #8, #39

  • 7 СИХ

    22 2 Отговор
    Стига де..................
    Публикувано във факти.бг: S.
    Българската държава е абдикирала от българските пътища!
    Тя не само от там е абдикирала.
  • 8 Гоуст

    37 2 Отговор

    До коментар #6 от "tati":

    И какво ще направиш като цял живот учиш за интелект, да се реализираш в Държавата и да просперираш с ум, докато например Божо кравата по цял ден блъска в залата, ходи да тренира кик-бокс или борба, 130 кила е и кой знае какво държи в жабката? Какво ще направиш?
    Въпросът е реторичен, а какво следва: прави те да не можеш да те познае майка ти, вадиш си медицинско и в най-добрия случай го осъждаш за 1000 лева.
    Евала!
  • 9 beatles

    32 2 Отговор
    Автомобила му е цялото богатство.А в дома му, мебелите и мокета са му от комунизма.

    Коментиран от #13

  • 10 onq s konq

    9 60 Отговор
    Комплексари са тези с японските каруци и завиждат на нас с беенветата и са комплексари защото не могат да си позволят беенве и се возят в японски трошляци!

    Коментиран от #11, #12, #17, #19

  • 11 dami

    25 7 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Тия с" бееееНветата" са наистина комплексари,ние с беМветата сме готини.
  • 12 ХАХА

    17 10 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Аз карам БМВ, но съм убеден, че ти не караш...Поне щеше да видиш че не се пише с Н ако ти е пред очите по цял ден емблемата... Ти може би караш все още колело...

    Коментиран от #31

  • 13 AMG

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "beatles":

    ХАХАХАХАХА

    Коментиран от #14

  • 14 AMG

    13 2 Отговор

    До коментар #13 от "AMG":

    ЯВНО НЕ ПОЗНАВАТЕ ОНЯ С КОНЯ...
  • 15 Цацаров

    26 1 Отговор

    До коментар #2 от "гощо":

    Самоуправството и сега е престъпление (чл. 323 от НК), но в случая вече ще е телесна повреда по хулигански подбуди. И в двата случая Цацаров и подчинените му най-вероятно нищо няма да свършат. Те са заети с предизборната кампания сега, не им е до обикновените граждани.

    Коментиран от #18

  • 16 boticha

    12 1 Отговор
    Белене...Беленееееее
  • 17 Morgoth

    15 6 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Когато си взех моята "японска каруца" на същата цена можех да взема чисто нова двулитрова БМВ 3-ка с доста допълнителни екстри, 3-литрова БМВ 5-ца на 3 години с ясен произход или 4 годишна 7-мица. Не знам дали съм комплексар, но ако съм това със сигурност не е защото не мога да си позволя БМВ ;)

    Коментиран от #22

  • 18 гощо

    30 1 Отговор

    До коментар #15 от "Цацаров":

    Нещата са елементарни!!! Правиш се бабаит и скачаш на бой...........30дена в тухларната да чукаш тухли да ти дойде акъла!!! Хулиган ли си ....тухларнааааа......

    Коментиран от #28

  • 19 кроко

    4 20 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Прав си конче и язе като пътувам от Ямбол до Сливен постоянно всякакви комплексари с хондички и маздички ми се пречкат из пътя и не ми дават да покажа потенциала на моята Х 5 тица.

    Коментиран от #25

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Пикульник

    6 17 Отговор
    Японските каруци комплексират, не вървят и от това завиждат на шофьорите на беемве! Аз карам беемве и ги издухвам навсякъде! Никому не препоръчвам да си хвърля парите на вятъра за японски трошляк!

    Коментиран от #30

  • 22 Геро

    2 4 Отговор

    До коментар #17 от "Morgoth":

    Ти цялата гама на хонда ли си купил?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Васичка Атанасова

    13 4 Отговор
    няма по нагли от таксиметровите шофьори
    БОЙ ПО ТАКСИМЕТРОВИТЕ НАХАЛНИЦИ
  • 25 ссс

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "кроко":

    Е кво да напрая кат сам скасаняк и редовно ми свършва бензина?
    наиш колко поста тряаа да цъкам на ден за да изкарам за едни цигари?
  • 26 сипни ми сипни

    21 2 Отговор
    Плешив (гологлав), дребен, водач на BMW със стойка "батка" и поглед добиче, класически пример за улично комплексарче.
    Без да се заяждам, но загледайте се във водачите на BMW-та и ако не откриете този модел в поне 70% от случаите па на !!!

    Коментиран от #27

  • 27 фау ве

    16 1 Отговор

    До коментар #26 от "сипни ми сипни":

    Причината да е така е, че България е супер бедна държава и само един дълбоко комплексиран и с малко акъл тип може да си купи скъпа кола без да има възможност да я поддържа или най-просто казано, живее за колата и ако се случи нещо на пътя или когато просто кара, винаги трябва да се изтъкне, защото просто няма за какво друго да живее, това е факт.
    Другите комунетата създадоха групировките и насадиха в съзнанието на хората, които те ограбиха, че и най-простата мутра може да кара скъп джип или автомобил, така, хората вместо да обърнат внимание на себе си, обръщат внимание на вещите покрай тях. Най-големият проблем е, че тъпите мутри имат чадър да крадат и бият, от мутрите, които ни управляват.
  • 28 JEEP

    14 1 Отговор

    До коментар #18 от "гощо":

    И аз съм за връщане на тухларните. Изключително полезно и много възпитателно ще бъде за някои индивиди.
  • 29 Павле

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "аглеф":

    Напълно погрешна стратегия предлагаш! Ако се въведе задължитеблен психотест всяка година, това нищо няма да докаже. На изпита водачите не се бият, нито ходят пияни, нито дрогирани, нито се карат. само ще ни усложниш живота на останалите шофьоори с тия неправилни мерки, да знаеш! Всичко е до разбиранията на човека. И аз съм се блъскал с един Опел, съвсем леко се чукнахме, дори той беше повече виновен, но не се бием. Просто е до възпитанието. Аз си изчуках и китосах и напръсках само колата, понеже го мога и ми легна евтино ремонта. не си личи даже. задължителните проверки са неефективни проверки. Проверката трябвад а е ненадейна, за да може ако има такова, да установи нарушение! Ако ще предупреждаваш за проверката, нищо няма да хванеш....
  • 30 Павле

    9 1 Отговор

    До коментар #21 от "Пикульник":

    Аз пък съм навит именно за японски "трошляк". Или корейски. не бих си купил БМВ, дори и да имах парите за такова ново. не са лоши, хубави са, но не бих... Японските автомобили не са за подценяване! Двигателите им са здрави, освен това е здрава и ходовата им част. А това е най-важното - двигател, купе, ходова част и спирачки - останалото не, че е маловажно, но се оправя. Според мен, едно Сузуки SX4 е чудесен избор за човек, който няма нужда от СУВ или джип, не вози голям багаж за да му е нужно комби ван или микробус, а е много практична количка из селските райони където има и калотии. Близнака му от Фиат също.

    Коментиран от #32

  • 31 Чичу Ади

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "ХАХА":

    БМВ ли караш? Не знам на кое BMW има сложена емблема на която пише БМВ. Ако ще го побългаряваме, то Bayerische Motoren Werke сиреч Баварски Моторни Заводи би изглеждало така "БМЗ". Аз пък карам колело, което струва повече от половината БМЗ-та в България. Моторът ми пък струва повече от 3/4 от всички БМЗ в България. Голяма гордост за бедните селяци да притежават 15-20 годишен котурник за 2-3000 лева. Какво някой спомена, зареден с 10 лева и обут в 10 годишни "почти нови" гуми.... Предимството на това да имаш пари, пред това да си безмозъчен стероиден дебил е в това, че не ти трябва да си изцапаш ръцете за да свършиш работата. Сега пребития да му вземе едни 2 бона за телесната повреда и да даде 500 лева на двама от неговата клика за да го заровят някъде в гората.
  • 32 Плевел опьяняющий

    1 5 Отговор

    До коментар #30 от "Павле":

    Абе човек, недей се излагай! Купи си беемве, щото после да не се каеш, ама ако все пак вземеш трошляк, като идеш да го връщаш после тоя трошляк, ще ти го земат на безценица!
  • 33 Стоян

    11 0 Отговор
    Инструкторите по кормилна практика станаха милионери от такива курсисти които не познават знаците...100 лева под листовката и всичко е наред-книжката е взета !Затвор за такива мошеници които произвеждат убийци на пътя,както и такива комплексари !
  • 34 БАЙ ГАН4О

    1 2 Отговор
    Момчета ,колко струва най скъпата японска кола и колко германската.Вече може да се спори за другите качества,ако ме разбирате.А дано,ама надали.
  • 35 Голфаджия

    7 1 Отговор
    Не е правилно със саморазправа на пътя, но то няма държава и съдебна система, полицията не й се занимава поради гореупоменатите липси... а определено много хора си търсят боя по пътищата... всеки ден поне 10 тариката се опитват да минат пред мен отнемайки ми предимство, за да спестят 2-3 минути и поне 1-2ма създават реални предпоставки за ПТП, на които ако не реагирам адекватно ще се реализират...
    Видеорегистраторите не вършат работа...
    Купих си евтина кола след като ми размаха хубавата (пореден идиот на пътя), за да не пука, но пак ми пука...
    Ще си купя КАМАЗ най накрая и някой ще загине, но не аз...
  • 36 Иве

    5 1 Отговор
    Диви селяни застраховка нямат ли? Ще се избият за едната чукната ламарина?
  • 37 wefe

    4 2 Отговор
    Българинът е цар на това да решава проблем като си добавя още един хахахах. Тоя 'бияча' не знае ли , че колкото повече биеш едно нещо, толкова повече се увеличава то. Ако не знае - да пробва с патката си хахахах. ей прост народ бе.
  • 38 fernando

    2 1 Отговор
    Interesna e balgariya samo ekshan na pitishtata i vinetki .za dupkite , lokvi na syakade
  • 39 и аз да попитам

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "tati":

    гледЪщият ,а при саморазправата го удариш и трябва да лежиш мин. 3 год. за непредумишлено убийство?!Много мъжкар ще си сред малоумни цигани,крадци и педофили!Коментиралите преди теб ясно са описали комплексарщината да продадеш нивите на роднините си за да впечатлиш пиклата от панеленият ти блок с джип 2 -а употреба.
  • 40 къу

    4 1 Отговор
    Контрола от страна на МВР и особено на КАТ е силно занижен!