6 Февруари, 2017 14:49 9 371 17

Пак агресия на пътя, 37-годишен е отведен в Пето РУ-СДВР

  • агресия-
  • пътя

Към 10.35 часа в столичната полиция е получен сигнал за инцидент на бул. „Ботевградско шосе“ в посока към кв. „Враждебна“. Според първоначалната информация, шофьор на лек автомобил „Citroen Picasso“ е бил засечен от джип „Hyundaai Santa Fe“. Водачът му излязъл от колата си, нанесъл удари с метална тръба по купето на Citroen-а и напуснал мястото на инцидента. Няма пострадали.

Автомобилът е установен и не след дълго засечен на територията на кв. „Кремиковци“. Шофьорът – 37-годишен мъж, криминално регистриран /за шофиране след употреба на алкохол/ е отведен в Пето РУ-СДВР. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Във връзка с инцидента, министър Пламен Узунов разпореди чрез главния секретар на МВР на служителите да бъдат безкомпромисни във всички случаи на непристойно поведение, нарушаване на обществения ред и закона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    26 5 Отговор
    Какъв бой го чака сега не е истина. Който не е бил вътре той не знае за какво става въпрос.

    Коментиран от #2

  • 2 надай се

    43 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Нищо не го чака с пръст няма да го пипнат за жалост, тия криминалните си иамат адвокати, всите са "батки" с връзки и т.н. Най-много да му се увиличи досието с няколко реда, но за него това си е "престиж".
    Ако тоя със ситроена не си го намери и сам да си го потроши от бой не може да разчита на друго.
    Само който не е живял в България ттой не знае !

    Коментиран от #10

  • 3 onq s konq

    6 54 Отговор
    Крайно време е хората да разберът че ДЖИП И БМВ не се засичат !!! Никои не му е крив на тоя със ситроена и - друтя път да внимава !!!

    Коментиран от #5, #6, #7, #17

  • 4 мъжкар

    41 2 Отговор
    Зависи КОН ако тояъ от ситроена изкара един патлак и почне да гърми по оня с тръбата тогава марката на колата мисля че няма да има абсолютно никво значение.Преди години в Бургас на една кръстовище спира моторист зад него АУДИ А4 с 4-ма яки момчета вътре.Тия от аудито почват на натискат клаксона и да заплашват моториста.Тогава единия от тях излиза и с бухалка в ръка тръгва да бие моториста.Моториста който всъщност се оказва бивш военен вади законно притежавания си пистолет и му писка два куршума на оня с бухалката единия от които фатален.Другите трима като големи мъже също са излезнали от колата но за да бягат панически защото преди това старшината пуска още три куршума в предния ДЖАМ на аудито.Равносметката беше една мутра утрепана и три мутри НААКАНИ.А после се опитаха да изкарат че моториста е виновен но дай боже повечко такива хорица като него та другия път тия с джиповете все ще настъпят мината някъде.

    Коментиран от #9

  • 5 баш батка

    1 16 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Неписан закон...а и тея не се научиха как се кара.
  • 6 незнайко

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Пене четете както трябва Господине. Публикувано във факти.бг: шофьор на лек автомобил „Citroen Picasso“ е бил засечен от джип „Hyundaai Santa Fe“. СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ, ЧЕ ВИЕ ПИШЕТЕ КАКВОТО ВИ КАЗВАТ.
  • 7 Някой

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Чакам с нетърпение да прочета един твой коментар без правописни грешки.
    Знам че няма да кажеш нещо умно, но поне правописни грешки да нямаш.
  • 8 КЪНЮ ТУКМАКА

    2 9 Отговор
    УУУУОХХХАААА!!!!То тъпън оти не земе да дойде у нащу селу да му покажа за ко иде реч.У нащу селу кеат карам ЖИГУЛЪТА и някъв сърсемин кат ми препречи пътя и кът ми иСкара тръбъ азе излявам от кулатъ първо му дъхам в лицето и оня са зашеметява разбираш ли от предната вечер съм маганил свински пръжки с чесън и 3 литра вино.После кат са замаи нося един копан у багажника и кат го изкарам кат зема да го мъгъня с него по гърбината он почва да мяучи кат настъпан самсар.И накрая кат го насиня убаво вземам тая тръба дат уш жа ма бие с нея и му га навирам у задните части докат му изляне отпереде.Накрая му зимам Жипа и гу карам на къра докат паса кравите имам 350 крави и 2 свинята.
  • 9 бг идиотизъм

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "мъжкар":

    Първо: Доколкото разбрах от статията, "джипът" е засякъл, Ситроена, а не обратното, тоест смешника с псевдомутренски наклонности е бил виновен.
    Второ: Никоя уважаваща себе си мутра няма да се качи на Хюндай Санта Фе дето и цените им са по 4-5 бона, това е поредното доказателство че тъпия селтак вътре е пълен клоун
    Трето: По въпроса със стрелбата в Бургас навремето, мотористът е "бивш" полицай, и то от спец. службите. Веднага се появиха съмнения, и то доста основателни, че "срещата" и последвалите събития не са случайни. Освен това човекът е успял да отстреля "най-важния" бандит от присъстващите. Както и да е, имаше подписка в подкрепа на полицая, оттам нататък беше решено че е стрелял при самозащита срещу няколко човека, които са изкарали ножове и са го заплашвали. В крайна сметка това е начина в БГ, единия вади нож, брадва, тръба, бухалка, другия и той вади квото има и който надвие, народа тука отдавна не се притеснява от полиция, прокуратура и съд(изключваме редовите съвестни граждани, които се опитват да живеят и работят нормално)
  • 10 ae уе

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "надай се":

    Говориш си е така,колко да не си траеш ми се струва
  • 11 PlimP

    0 4 Отговор
    3, ти май си крайно неграмотен и къф джип е санта м.дето или ква кола е тъпото БМВ :D, газим санта м.дета секви
  • 12 кроко

    0 17 Отговор
    Аз също не обичм когато разни калпаци със ситроенчета ми се пречкат из пътя вадя бухалката и почвам да блъскам.
  • 13

    2 0 Отговор
    Аз като карам Запорожец също съм участник в движението.
  • 14 НИКВОЧА

    4 2 Отговор
    АБЕ КРОКО ЛИ СИ НА КАКЪВ СЕ ПРАВИЖ БЕ КОМПЛЕКСАР ИМАИ КЪСМЕТ ДА МЕ ЗАСЕЧЕШ С ТАРАЛЯСНИКА СИ И КАТО ВИДИШ ОНЗИ 15 ЗАРЯДЕН КРАСАВЕЦ И ПАТКАТА ТИ ЩЕ ПУСНЕ ТОПЛА ВОДА .ПРОСТО НЕ СИ ПОПАДНАЛ НА ТОЧНЯТ СВЕТОФАР.А КОЛКОТО СЕ ОТНАСЯ ДО НЕИЗБЕЖНАТА САМО ОТБРАНА МУТРЕНСКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ИМАТ ФАЙДА ОТ ЕДИН СМАЧКАН НАРОД.
  • 15 Хаджи

    0 0 Отговор
    Закъсняла мутра ..😊😊😀
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 гощо

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Аз само БМВ-ета и джипове засичам!!! Не за друго после не могат да ме хванат с тоя барутарници!!!!