Last news in Fakti

20 Март, 2017 12:42 2 720 0

Иззеха спортни стоки за 600 000 лв в Шумен

  • спортни стоки-
  • акция-
  • шумен-
  • полиция-
  • икономическа престъпност

Конфискувани са над 4 000 артикула

Иззеха спортни стоки за 600 000 лв в Шумен - 1

Служители на сектор Противодействие на икономическата престъпност към ОД МВР - Шумен са открили и иззели голямо количество луксозни спортни стоки по време на специализирана полицейска акция.

Проверката на властите е извършена на 18 март в Шумен.

В две помещения в града са открити луксозни спортни стоки от известни търговски марки, като по време на проверката не са представени разрешителни от правопритежателя на марката. Иззети са около 4 000 артикула за над 600 000 лева.

В помещение, стопанисвано от 38-годишен с инциали И.П. от Шумен са намерени текстилни етикети и други принадлежности към тях, които наподобяват търговски марки.

Работата по документиране на престъплението продължава. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА