Last news in Fakti

12 Април, 2017 22:00 2 165 3

Изскубнаха и откраднаха 140 черешови дръвчета

  • откраднаха-
  • череши-
  • дръвчета

140 черешови дръвчета са откраднати от овощна градина, разположена в землище "Монопада" край Българово.

Овошките са млади насаждения, собственост на 36-годишен мъж от Българово, съобщи burgasinfo.com.

Той е подал сигнал в полицията за това, че за времето от 19.00 ч. на 7 април до 18.00 ч. на 10 април, чрез подкопаване или отскубване е извършена кражбата на насажденията.

Дръвчетата са от различни сортове на стойност около 800 лв.

Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Второ Районно управление

    10 1 Отговор
    Следващият път ДА СИ МИНИРА ИМОТА и да замине в чужбина за 2 седмици!!!

    Убеден съм, че тъмнобългарските избиратели ще намалеят...
  • 2 АДВОКАТ

    2 0 Отговор
    Сигурен съм че за да се случи това, си има предистория. Например- собственикът е отказал да се абонира за охрана в елитна фирма на някой местен велможа....
  • 3 ШАРАН БГ

    4 0 Отговор
    Дори ако са засадени есенес, 140 дръвчета, как и кой ги пресметна, че струват 800 лева??? Тази сметка/без кръчмар / изкарва цената на черешка точно 5лева и 71 стотинка. Дори по 3 лева да ги е купил, къде му е товаренето,транспорта, разтоварването, мъкненето, копането, подрязването, зариването, поливането.... ? А навярно и тази пролет,е хвърлил доста труд за тяхното бъдещо развитие. Засадено овощно дръвче през есента, в средата на април не струва по-малко от 10-12 лева бройката. И не става дума за скъпите и изискващи много по-вече грижи овошки....................... Следващ път може и да няма - Испания, Франция, Белгия, Холандия, Англия и Германия го зоват.........за по-вече от 2 седмици.......Как се живее в тази клоака ? Кое е ценното и святото, което да е НЕПРИКОСНОВЕНО ?