Last news in Fakti

2 Май, 2017 20:52 2 501 0

Крадци отмъкнаха 11 200 лв. и ги заровиха

  • крадци-
  • заровиха-
  • пет могили-
  • каолиново

Полицията в Каолиново разкри взломна кражба

Крадци отмъкнаха 11 200 лв. и ги заровиха - 1
Стопкадър: bTV

Полицията в Каолиново разкри взломна кражба от къща в село Пет могили само за ден. Апашите отмъкнали голяма сума пари, която закопали като имане в земята.

Крадците влизат в къщата докато жената и съпругът ѝ са на работа и отмъкват спестяванията им, скрити в чекмедже – 11 200 лева, информира bTV.

Полицията започва разследване и за ден разкрива крадците – мъж от селото на 32 години и младеж на 17 години. При разпитите те признали, че след като обрали къщата двамата заровили парите в покрайнините на Пет могили.

След разкриването на кражбата семейството, което се занимава с животновъдство, вече е преживяло първоначалния шок от това, че ще остане без спестявания.

Двамата крадци са задържани, единият е добре познат на полицията, изтърпял ефективна присъда за друго престъпление само преди месец.

Предстои прокуратурата да им повдигне обвинения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА