Last news in Fakti

20 Май, 2017 16:40 10 452 41

Живко ритнал жената на спирката, защото го гледала лошо

  • ритник-
  • спирка-
  • бургас

Съдът остави биячът от Бургас за постоянно в ареста

Живко ритнал жената на спирката, защото го гледала лошо - 1

Живко Кючуков, който събори с ритник възрастна жена на автобусна спирка в Бургас, остава за постоянно в ареста.

Това реши Районният съд в морския град, който гледа мярката му за неотклонение.

Живко нападнал пенсионерката Виолета, защото го гледала лошо. Това обяснил самият той на адвоката си Благой Потеров, съобщава "Флагман".

Опитният бургаски юрист, който в случая е служебен защитник на 26-годишния Живко Кючуков изтъкна, че момчето трябва да се лекува.

"Вменяем е, но според мен има психични отклонения. Аз осъждам подобно нечовешко поведение. Според мен това момче трябва да се лекува. Успях да разговарям с него за кратко, каза ми, че жената го провокирала с „лош поглед” и с язвителен коментар за неговото поколение", каза в кулоарите на съда адвокат Благой Потеров.

„Пиех хапчета за сън, няколко пъти съм лекуван. Много съжалявам за постъпката си, но и аз съм човек, искам вкъщи”, проплака хулиганът в съдебната зала.

По време на гледането на мярката му за неотклонение стана ясно, че той има една присъда – за кражба, но е реабилитиран по право. След това той има множество криминални прояви за подобни престъпления.

Заради това прокуратурата го обяви за обществено опасен и подчерта, че трябва да остане в ареста. Неговият адвокат Благой Потеров пък поиска повторно тройна съдебна-медицинска психиатрична експертиза.

Според него сегашното становище на специалистите не дава ясен отговор на въпроса дали Живко е съзнавал какво точно върши на спирката в ж.к.”Изгрев”.

Потеров остро осъди действията на младия мъж и подчерта, че не иска той да бъде пускан на свобода, но час по-скоро трябва да започне лечение в специализирано заведение.

Млади бургазлии се заканиха, че ще чакат Живко пред съда, за да го линчуват за зверското и цинично нападение над беззащитна пенсионерка, потресло цяла България.

В сряда граждански патрули цяла вечер дежуряха пред жилището му в ж.к."Изгрев", а полицията едва ги спря, за да не раздадат сами правосъдие. Заради това Живко е под засилена полицейска охрана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    85 3 Отговор
    За такива изверги не трябва да има живот ! СМЪРТ ЗА ТАКАВА ПАПЛАЧ ПОСЯГАЩА НА БЕЗЗАЩИТНИ ХОРА!!!
  • 2 Гост

    68 2 Отговор
    В къщи ли искаш л..но нещастно. Мястото ти е в затвора , да ти разпоряд задника. Тогава няма да имаш нужда да пиеш лекарства , спомена от сексуалните ласки койти ще получиш в панделата ще ти дойдат добре.
  • 3 Красо Зелето

    62 2 Отговор
    Не бил добре, пък осъзнава какво е направил? Я да го вкарват в затвора, и повече да не излиза от там.
    Нямаме нужда от отрепки като него.
    Нито работи, нито спомага на себе си за съществуването си.
    Поне там ще работи, да се научи на труд.
  • 4 Dimitar Petrov

    38 3 Отговор
    Всеки извършил престъпление се оказва луд,шизофреник или таен агент.Призовавам правителството да изгради по едно отделение за луди,шизофреници и тайни агенти във всеки затвор и вече без тия дълги двойни-тройни-и незная още какви експертизи,сложни съдебни заседания,ами направо от улицата в затвора/счупен таз и то умишлено/,това не е сбиване или неволно престъпление.Ако бяха пребили майката на някой полицай?
  • 5 гоги

    41 4 Отговор
    Като е луд защо не си сложи въжето и да се обеси-изобщо не е луд
  • 6 Име като гост

    34 1 Отговор
    Бой,ток и студена война и ще му се намести мозъка на това п.....стче нещастно!!!!
  • 7 12 ти магнум

    38 1 Отговор
    Такива трябва да бъдат ликвидирани, извършил е множество дребни престъпления но въпреки това не е бил в затвора нито веднъж. Вероятно всеки път минава с номера че не е добре психически и има нужда от лечение, а не затвор. Обаче сигурно се друса и е въпрос на време да извърши по-сериозно престъпление, като това. Трябва да го накажат подобаващо, и понеже държавата не го прави гражданите трябва да вземат нещата в свои ръце, линчът е полезен в някои моменти, а този е точно такъв.

    Коментиран от #24

  • 8 Garrincha

    52 3 Отговор
    Винаги съм се чудил - абе, защо тия "лудите" все на простотия ги избива, бе ? Как, пък, един не отиде на прекопае някоя нива в пристъп на лудост ?! Не ги жаля - само бой ... да му изправя кривата лопата в гърбината, да видим дали няма да му мине лудостта !!!
  • 9 Или-или

    42 4 Отговор
    Или в затвора, или в лудницата! СТИГА СМЕ ТОЛЕРИРАЛИ ТИЯ МАЛКИ, РАЗГЛЕЗЕНИ ПЕДЕР****ТА!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 внук

    31 2 Отговор
    баба ми има една приказка: "като не знае какво прави, защо не иде да яде л**на от тоалетната?!?" и е много права...
  • 17 Гост Иво

    38 4 Отговор
    Няма го жив ТОДОР ЖИВКОВ той щеше да го спаси от мъките му .ПРОКЛЕТА ДЕМОКРАЦИЯ
  • 18 КАДИРОВ

    24 1 Отговор
    НАРКОМАНСКА ОТРЕПКА РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ МУ ИЗБИЯТ ЗЪБИТЕ
  • 19 Патето Яки

    14 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: има психични отклонения

    Държавните психиатрични болници защо не ги лекуват а си ходят и ритат беззащитни жени.
  • 20 Веселин Маринов

    21 2 Отговор
    Престъпниците идат на талаааази ,
    щото нашата полиция ги паааази !
    Кого пази полицията , пенсионерката ли ?
    А-а-а , те страстно пазят горкото психясало олигофренче , че и той бил човек !
    На кого служи полицията ???
  • 21 Plovdiv

    12 3 Отговор
    Има само едно решение и то е куршум в тила!
  • 22 Vasik Atanasova

    12 1 Отговор
    той гледа лошо
    и как няма да го бият
    това са нашите майки и баби
    може ли така да е ритне беззащитна жена
  • 23 Шаран БГ

    7 1 Отговор
    Българино, гледай весело и засмяно. Внимавай в усмивката ти да няма насмешка или презрение - пак ще го отнесеш. Не знаеш какъв идиот крачи бодро до теб. Защото такива родната полиция ги варди ! А пък ти - ти в канавката.......Хеля ако си и пАнсионер, и не си рода на "независимия"..... Най хубаво е да си носиш собствения некролог в джоба с празно място за часа и датата....
  • 24 Kiro yaponeca

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "12 ти магнум":

    Tova e tupata ni bulgariya ako go linchuvat na centara dali drugo takova pubertetche shte ritne baba ni ili maika mi.Gorkata jena sega tya shte e sakata puk toi shte se razhojda na svoboda
  • 25 един

    7 1 Отговор
    Както винаги, този толкова ужасяващ случай става повод за размишления, мнения, съвети и така нататък. Досега няма закон, който да защити нормалния човек, при каквито и да било обстоятелства. Въпросният Живко буди ярост, възмущение, омраза и всякакви отрицателни емоции. Защото колкото и да сме пропаднали морално, някак не можеш да се примириш с агресията към възрастна жена, независимо дали го е гледала "лошо" или не. В едни разсъждения в сутрешното предаване на Нова телевизия водещият стигна до заключението, че при такива случаи свидетелите не трябва да са безучастни. Къде обаче се крие грижата на държавата? Ако този "шизофреник" с доста криминални прояви имаше пистолет, или нож и при опита да помогнат бяха пострадали доста хора, КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА?! Кой би трябвало да отговаря за безопасността по улиците на България? Къде са кадрите на външно министерство, къде са зоконотворците? Да се иска от хората да се самозащитават е безумие!? Ами тогава раздайте оръжие! Защото злото е навсякъде. Било то от недоглеждане, от лош контрол, от некадърност, от безпътица, от тъпотия и безхаберие!
  • 26 ЕДИН ОТ БУРГАС

    5 2 Отговор
    ТОВА КО*******Е ЗАСЛУЖАВА САМО ЕДНО.....ИЗСТРЕЛ В ТИЛА......ОТ УПОР
    ДОБРЕ ,ЧЕ Е В АРЕСТА....АКО СИ БЕШЕ У ТЯХ,ЧАКАХМЕ ГО ПРЕД БЛОКА КЪДЕТО ЖИВЕЕ С ТАЙФАТА...ДА ГО ЛИНЧУВАМЕ.......ТОГАВА ЩЕШЕ ДА ВИДИ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ.......? ХЮМНЕ ДОЛНО.....

    Коментиран от #28

  • 27 шруум гъбков

    1 2 Отговор
    Бургас...
  • 28 шруум гъбков

    5 6 Отговор

    До коментар #26 от "ЕДИН ОТ БУРГАС":

    Да се изсипите 20 човека на главата на един не е по-различно от неговата постъпка... да не забравите да си сложите качулките... и да са адидас

    Коментиран от #29

  • 29 Враг

    5 1 Отговор

    До коментар #28 от "шруум гъбков":

    Точно така приятел Adidas представя татуирана бригада. И само това заслужава подобен изрод,но не само той а и мъжете на спирката не взели участие и седели като мишки да наблюдават. Абсолютно подкрепям хората които поемат тази инициатива,ако имат необходимост ще ги и финансирам или ще им пратя няколко от мойте момчета. Дано скоро прочета че изрода живко е намерен смазан пред блока му

    Коментиран от #32

  • 30 Shmeker

    5 2 Отговор
    Абе човекът е психично болен и се знае. Държавата що не ги контролира?

    Коментиран от #35

  • 31 Бог Дал Бог Взел

    5 2 Отговор
    Ако го беше погледнало някое дете този мушморок и с такъв шут детето не дай си Боже се пренесе в отвъдното,кой ще понесе наказанието за смъртта му.Така нареченото психо,настойника(ци) или родителите,а трябва да се търси отговорност и от тези които позволяват това да се случва.А именно политиците и държавните служители.Закона защитава престъпниците.А слугите кпото трябва да го приларагат нехаят и бездействат.
  • 32 Кольо

    8 4 Отговор

    До коментар #29 от "Враг":

    А останалите които бият за един клаксон,за направена забележка,за лека катастрофа,за това,че сте се разминали на улицата и сте се сблъскали?Кпй ще ги накаже тез нацепени татуирани патки опс батки?Само куршум може да ги спре.Тогава ще има страх дали някоя баба няма да ти протреля к... докато я изнасилваш.

    Коментиран от #37

  • 33 ccccc

    5 1 Отговор
    Такива животни само бой и пак бой.
    И той бил човек а какво щеше да направи ако някой така ритне майка му или баба му. Затова да не се чуди ако някой или няколко души решат да го набият.

    Коментиран от #34

  • 34 КРАСОТАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "ccccc":

    ПРИ КРАВАРИТЕ ЗА ЛОШ ПОГЛЕД ИЛИ КЛАКСОН ИЛИ ОБИДА ВАДЯТ ПАТЛАЦИТЕ
  • 35 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Shmeker":

    Няма държава.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 шруум гъбков

    0 1 Отговор

    До коментар #32 от "Кольо":

    Ами той този калъф "враг" е от описаните от теб...

    Коментиран от #39

  • 38 125

    5 0 Отговор
    В Бургас има много младежи с високо чуство за съвест и уважение към възрастните хора. Та съм сигурен, че този ако излезе на свобода освен психични ще има и доста ортопедични проблеми
  • 39 Враг

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "шруум гъбков":

    Първо калъф си ти комплексирано дребно бездушно човече. И по добре като не познаваш и не знаеш кой е отсреща се съобразявай как говориш и се обръщаш към хората. Защото не е добре. Но повечето сте смели през нета и пред телевизора а иначе се дървите и след това ревете и се жалват. Приятел казвам ти го най приятелски съобразявай се как говориш и с кой това някога може да ти изиграе лоша шега и да стане много неприятно . Надявам се да си ме разбрал правилно. Всичко хубаво и късмет.
  • 40 Димо

    2 1 Отговор
    Само бой за такива боклуци!!!!!!
  • 41 ЕДИН ОТ БУРГАС

    3 0 Отговор
    ДО ШРУУМ ГЪБКОВ.....
    ТРЯБВАШЕ ТИ ДА СИ ТАМ И ТИ ДА ЯДЕШ ШУТОВЕТЕ ОТ ТОЗИ МАЛОУМНИК.....ТОГАВА ДРУГА ПЕСЕН ЩЕШЕ ДА ЗАПЕЕШ......