Last news in Fakti

13 Юни, 2017 16:52 2 042 6

Пратиха Живко, който изрита бургазлийка, на лечение в Ловеч

  • ритник-
  • спирка-
  • бургас-
  • живко кючуков
Пратиха Живко, който изрита бургазлийка, на лечение в Ловеч - 1

26-годишният Живко Кючуков, който изрита възрастна бургазлийка на автобусна спирка е настанен в психиатричното отделение в Ловеч. Мъжът, който счупи тазобедрената става на пенсионерката, от 9 дни се лекува в специализираната затворническа болница, пише gramofona.com.

Искането за постъпване в лечебното заведение е на адвоката на Кючуков, Благой Потеров. Още след задържането на Живко, защитникът му е изпратил до прокуратурата искане за престоя в Ловеч.

То е уважено преди десет дни, каза адвокат Потеров.

Сега Кючуков ще се лекува в продължение на 20 дни. След това ще трябва да му се направи и нова тройна съдебно-медицинска експертиза. От нея ще стане ясно бил ли е внемяем по време на инцидента. Той е с шизофрения и освидетелстването е установено с епикризи.

26-годишният бургазлия е бил два пъти на лечение в психиатрия. Осъждан е през 2012 за кражба, за което е реабилитиран.

Неприятният инцидент с възрастната жена стана на 9 май на автобусната спирка „Акве Калиде“ в к/с „Изгрев“. Тогава младият мъж повали жената с един ритник на земята.

Кючуков разказал на адвоката си, че причината за реакцията му е реплика от пострадалата към друга жена, с която си говорили за днешното поколение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бургас

    7 0 Отговор
    Смъртна присъда за тоя изрод!!
  • 2 ГЕРБ

    12 0 Отговор
    Отърва се изрода. Съд има ли в банановата ни страна?
  • 3 Konq s onq

    8 0 Отговор
    Беден комплексар от панелен комплекс,изживявал се като мутра покрай другите тъпанари във фитнес залата с изпържен мозък от евтини домашни амфетамини=на ето това.Най-лошото за жалост е,че е пълно с такива кроманьонци тук в БГ.Дано бабито се даврандиса.
  • 4 Стефан

    5 0 Отговор
    Трябва ше да е на лечение в бургаският централен.
  • 5 един

    7 0 Отговор
    Правосъдие по български! Навсякъде ненормални и полунормални престъпници, които кой знае защо са свободни, изпращат ги на лечение чак когато убият някого или нанесат тежка телесна повреда, която у нас се определя като средна. Акушерката, която преби 4-дневното бебе, още е на свобода, гаврят се с потърпевшите му родители и целия български народ и не им пука. Защото такива ни били законите! Дали акушерката чудовище накрая ще бъде оправдана и ще продължи да упражнява професията си?! Или победоносно ще отглежда зеленчуци в градината си?! През годините това й е станало навик, явно така, с бой и блъскане на бебета решава личните си проблеми. Познавам хора с диагноза шизофрения и ми е известно, че те не бива да живеят сами, трябва да има някой, който да следи да взимат редовно медикаментите си, има и някакви инжекции, които се бият периодично. Луд или не, човекът Живко не може и не бива да остане безнаказан!
  • 6 ей шматки

    3 0 Отговор
    Ми вие на санаториум сте го изпратили