Last news in Fakti

21 Май, 2017 15:14 2 197 4

Баба даде 30 000 лв. на измамници

  • баба-
  • телефонни измамници
Баба даде 30 000 лв. на измамници - 1

Възрастна жена е предала на измамници около 30 000 лева, съобщиха от ОД на МВР - Разград. 79-годишна жена от Разград е станала жертва на телефонна измама.

Между 13.30 и 18 часа в петък тя била въведена в заблуждение, че помага в полицейска акция по залавяне на измамници и хвърля през терасата на улицата найлонов плик с 9 000 евро, 200 долара и 11 500 лв.

По случая се води разследване за престъпление по чл.209, ал.1 от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 днк

    14 1 Отговор
    При положение, че навсякъде по телевизии, радиа, вестници и пр. от няколко години не спират да повтарят, че такива неща са измама просто не разбирам, защо продължават да го правят!? Каква е тая психология? Вече забелязвам че и на хората им все едно за такива жертви. Щом обаче са решили да си дават парите на мангалите измамници явно нищо не може да ги спре.
  • 2 filo

    5 1 Отговор
    Не искам да чувам,че пенсионеритше нямали пари.
  • 3 Д-р Храчков

    2 0 Отговор
    Браво, на МВР-то!!
  • 4 1234

    0 0 Отговор
    КАТО ИМА ГЛУПАЦИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ. Колко пъти ,колко години вече се повтаря това,ами като не слушат какво им се говори на тия пенсионери така им се случва.Кой им е виновен?