Last news in Fakti

2 Декември, 2011 14:16 2 152 0

Пак побой между деца

  • ученици-
  • видин-
  • андрей-
  • побой-
  • пирогов

16-годишен преби други двама непълнолетни

16-годишно момче е пребило други двама непълнолетни заради спор с по-малкия му брат, съобщиха от полицията във Видин. Инцидентът е станал вчера в близост до видинско училище. Едното от момчетата е пукната кост на носа, а другото – с фрактура на долната челюст.

Сигналът е подаден от майката на една от жертвите - съответно на 16 и 17 години. Жената се оплакала, че синът й е с пукната кост на носа. Полицията е издирила и открила извършителя - 16-годишният К.Н. от Видин. Установено е, че същият е нанесъл побой на 17-годишно момче, което е с фрактура на долната челюст. Причината за побоя е скандал между двете „жертви" и 13-годишния брат на К.Н.

Непълнолетният е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, а на малолетния му брат е предоставена полицейска закрила на основание чл.3, т.5 от Наредбата за условията и реда за предоставяне на полицейска закрила на детето. Работата по случая продължават служители на РУП-Видин.

Това е поредният случай на насилие между ученици. 16-годишният  Андрей от 35-та гимназия в кв. „Лозенец“, в София, бе жестоко пребит пред училището на 23 ноември. След 6-дневен престой в реанимация Андрей беше изписан от там и настанен в общо отделение, където се възстановява.

Криминалистите задържаха 15-годишния Валентин Стоянов от професионалната гимназия по архитектура и строителство "Христо Ботев" за жестокия побой.  Софийският районен съд пък наложи най-тежката мярка задържане под стража за нападателя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА