28 Юни, 2017 11:00 1 943 2

Хванаха албанец с 20 кг марихуана на Дунав мост 1

  • марихуана-
  • албанец-
  • дунав мост
Хванаха албанец с 20 кг марихуана на Дунав мост 1 - 1
Снимки: Агенция Митници

Служители от отдел „Борба с наркотрафика" на Митница Русе задържаха близо 20 кг марихуана в кола на албански гражданин пътуващ през България за Западна Европа. Това съобщиха от пресцентъра на агенцията.

Автомобилът, марка „Рено" е спрян за проверка при опит да напусне страната през ГКПП-Дунав мост 1 на 23 юни около 1,00 часа през нощта. При детайлен оглед в митническото хале инспекторите открили тайник в пода на автомобила. От него са извадени общо 22 пакета, облепени с фолио. Общото тегло на дрогата е 19,5 кг. Наркотикът, шофьорът и автомобилът са задържани.

По случая Окръжна Прокуратура Русе образува досъдебно производство, което се води от Митница Русе. Трафикантът е задържан първоначално с прокурорска мярка за 72 часа. На свое заседание Русенският Окръжен съд потвърди оставането му в ареста, като прецени, че има основателни данни за вината му. Предвиденото от закона наказание е от 15 до 20 години затвор, както и глоба от 200 000 до 300 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 0 Отговор
    Последното изречение на статията, изпълнява ли се някога ?
  • 2 Темидец

    0 0 Отговор
    Споко сега ще се обадят от краварското посолство и всичко ще се оправи!