Last news in Fakti

9 Декември, 2011 11:13 1 279 0

Няма данни Яна да е била с трети човек преди смъртта си

  • яна кръстева-
  • борисова градина

Няма данни трети човек да е бил с убитата в Борисовата градина Яна Кръстева в часовете преди смъртта й. Това съобщиха пред БНР източници от МВР, близки до разследването. Към момента полицията не издирва трети заподозрян.

Двамата мъже, които са били с Яна в последните й часове са Николай Русинов -Чеци и Пламен Трифонов. Близки до разследването обясниха, че мястото, на което е открит трупа, е такова, че там могат да бъдат намерени биологични следи от много хора. Това обаче не ги прави заподозрени по случая.

В края на ноември се появи информация за трети заподозрян за шокиращото убийство в Борисовата градина, което съвпадна с голям музикален концерт там. От прокуратурата съобщиха, че не е изключено да бъдат повдигнати нови обвинения. 

Тялото на 28-годишната Яна Кръстева беше намерено в Борисовата градина на 10 юли. Аутопсията показа, че жената е била удушена.

Преди три седмици Софийският апелативен съд пусна Пламен Трифонов, след като се оказа, че срещу него няма нови доказателства, освен трите косъма по тялото на Яна, които имат само морфологично сходство с неговите и тепърва експертиза ще установява дали има съвпадение. Той е с мярка за неотклонение „подписка“.

Заключението на съдебно-медицинската експертиза обаче показа, че смъртта на момичето е настъпила в периода 00.00 – 04,00 ч на 8-и срещу 9-и юли, а свидетелят по делото Николай Русинов, който първоначално бе заподозрян, сам признава, че до зазоряване е бил с Яна на заведение, след което са правили и секс.

Това се потвърждава и от разпечатки на телефона му, които показват, че по това време е бил в Борисовата градина, но такова съвпадение при Трифонов няма. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА