Last news in Fakti

14 Декември, 2011 15:46 1 308 2

Масови арести заради палежите на коли

  • софия-
  • палежи-
  • автомобил-
  • арести-
  • коли-
  • палеж

Задържаха 63 души при спецакция в София. На четирима се установява съпричастността им към палежите на коли

В акцията, насочена срещу зачестилите палежи на автомобили са участвали служители от СДВР и дирекция „Специализирани полицейски сили” /ГДОП/. В хода на операцията са проверени 1200 коли.
2600 души, сред които 93 криминално проявени, са попаднали в полезрението на полицаите, съобщиха от МВР. Задържани за различни престъпления в районните управления са 63-ма, а на четирима се установява съпричастността им към палежи на коли.
На бул. „Т.Каблешков” в ж.к. „Гоце Делчев” около 21.20 часа полицаите спрели за проверка лек автомобил „Форд Орион”. В колата пътували В.И. /24 г./ и И.Е. /35 г./. От колата служителите на реда иззели петлитрова туба с нафта и бутилка от два литра, съдържаща подобрител за същото гориво. 
Криминалисти установяват съпричастността на двамата задържани към умишлен палеж на автомобил, извършен на територията на Четвърто районно управление на 22-ри ноември.
Лек авотомобил „Фолксваген Пасат” с монтанска регистрация бил проверен около 1 часа на бул. „П.Ю.Тодоров”. В него се возели  Г.Н. /32 г./, криминално проявен за кражби и 17-годишно момче. В багажника полицаите открили пластмасова бутилка с около 300 грама течност с мирис на ацетон и бензин.  Полицаите изясняват съпричастността им към палежи на автомобили на територията на Четвърто районно управление.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марин Маринов

    0 0 Отговор
    tyrgovci na koli palqt sigorno
  • 2 иван

    0 0 Отговор
    Абе гамени що палите колите на бедняците.Даги принудите да си правят пълно автокаско ли.