Last news in Fakti

17 Декември, 2011 10:27 2 075 0

Нов задържан за палеж на 2 коли тази нощ в София

  • палеж-
  • коли-
  • мвр

Той е Радослав Стоянов, 27-годишен, регистриран е в полицията за наркотици. Инцидентът е станал на ул. "Кукуш" в София

Има запалени два автомобила тази нощ в столицата. Това съобщи старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР, цитиран от БГНЕС.

Извършителят на палежа е задържан. Той е Радослав Стоянов, 27-годишен, регистриран е в полицията за наркотици. Инцидентът е станал на ул. "Кукуш" в София. Мъжът е запалил един автомобил, но впоследствие се е запалил и друг, който е бил в съседство с него.

При задържането на лицето е използвано и следово куче”, каза старши комисар Валери Йорданов. При задържането е установено, че е употребил известно количество алкохол. Образувано е досъдебно производство. В момента се извършва оглед на място. Назначени са експертизи, иззети са проби, продължава работата по случая.

Стоянов е направил самопризнания за палежа на двете коли тази нощ и засега остава в ареста. Той е третият задържан в последните дни за редицата палежи на автомобили, които станаха в София.

Другите двама задържани за палежите на коли са – Владислав Николов – Куката и 29-годишният Юлиян Ковачки. Вчера съдът остави Куката в ареста. Той е обвинен за палежа на три коли в квартал "Западен парк".

Юлиян Ковачки е задържан в нощта срещу 16 декември, като е бил подложен на детектор на лъжата, на който се е провалил. Ковачки е обвинен за палежа на коли в "Младост" и "Хаджи Димитър". Ковачки е криминално проявен. Към момента не е установена връзка между него и другия задържан за палежите Куката, което не означава обаче, че разследващите не работят в тази посока, казаха от полицията. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА