Last news in Fakti

19 Декември, 2011 09:02 916 2

Атанасов: Държавата на пожарникаря гори

  • палежи-
  • коли

В София имало психоза, която води до ерозиране на доверието във властта

Атанасов: Държавата на пожарникаря гори - 1
Снимка: БГНЕС

Палежите на коли казват, че държавата на пожарникаря гори. Това заяви пред Нова телевизия бившият директор на Национална служба „Сигурност“ и общински съветник от ДСБ Атанас Атанасов. Кормилото е в ръцете на пожарникаря, а страната гори, каза той.

Да не забравяме, че онзи ден вечерта премиерът беше освиркан в любимата му зала „Арена Армеец“. Това е среда на недоволни хора. В средите на бизнеса също са недоволни и възмутени. Говори се за „герберски капитализъм“ и казват, че в тази държава Бойко ще казва кой ще работи и срещу колко пари, отбеляза Атанасов.

Не искам да се плъзга общественото мнение е посоката, че Цветан Цветанов си вършел работата и хора, засегнати от действията на МВР, си отмъщават, добави Атанасов. Според него, има среди в държавата, които смятат, че не може със законови средства да бъдат защитени определени права и затова пристъпват към незаконови средства, „което е много страшно“.

„Има психоза в София. Тази психоза води до ерозиране на общественото доверие във властта, защото няма отговор на въпроса как ще ги спре тези палежи държавата“, подчерта Атанасов.

Атанас Атанасов каза, че много трудно се разкриват престъпления от този род, защото огънят е оръжието на терора, тъй като той унищожава следите. "Няма държава, която да не може да се справи с каквото и да е предизвикателство", заяви обаче бившият шеф на НСС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1процент

    0 0 Отговор
    Атанасов , сега разбрахте ли що имате 1 процент на изборите. А дали с тази си арогантност ще влезете в следващият парламент. Не!!!!! А пожарникаря ше се опрай някак си . И пак ше се налага да го коментирате ..още поне 2-3 мандата.
  • 2 абв

    0 0 Отговор
    „герберски капитализъм“
    Аз бих го нарекъл полицейски капитализъм
    Огледайте се ,кой строи къщи в кризата,кой си сменя колата в кризата и ще видите простичката истина,че надпартиините полицаи взеха власта и сега берат плодовете.