Last news in Fakti

8 Август, 2017 19:39 5 367 5

Бившият шеф на мини "Ораново" преби зверски сътрапезник

  • валентин пилевски-
  • побой-
  • ораново-
  • симитли
Бившият шеф на мини "Ораново" преби зверски сътрапезник - 1

В кръчмарски екшън с юмруци, разбити зъби и разбит нос се замеси миналата вечер в заведение в Симитли бившият директор на рудник „Ораново“ и настоящ бизнесмен Валентин Пилевски, пише struma.bg.

Всичко започнало от разменени реплики в приятелска компания, събрала се да чества рожден ден. Празнуващите мъже захванали спор, който бързо ескалирал.

Една от репликите сериозно подразнила Пилевски, той не издържал и налетял с юмруци на 47-годишния Венцислав Петров, който според местни жители преди време бил приятел на племенница на бившия минен директор.

Валентин Пилевски В резултат Петров е с изкъртени зъби, фрактури по лицето и обилно кървене от носа, посред нощ е бил приет за оказване на първа помощ във филиала на Спешен център в Симитли, а впоследствие е транспортиран в благоевградската болница.

„Травмите на пациента са сериозни, има счупен нос, засегнат синус и оток на лявото око, остава под активно наблюдение“, каза началникът на УНГ д-р Раиса Гнутова.

Пребитият ще се нуждае от специализирано лицево-челюстно лечение, обясниха още от болницата. Служители от Второ РУП – Благоевград работят по случая, снети са обяснения от Валентин Пилевски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 югозападни

    35 0 Отговор
    Прости селяци !
  • 2 босе

    13 0 Отговор
    Кво ме боли у.. за тия алкохолици?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Търтей

    27 1 Отговор
    Ето това е българският бизнесмен, който "движи" икономиката и "дава" работни места, "плаща" данъци, от които ние "търтеите" живеем. Има и още по-маркови бизнесмени - подписват се с палец.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.