Last news in Fakti

15 Август, 2017 16:01 2 827 20

Изверг преби и ограби баби в столицата

  • изверг-
  • преби-
  • ограби-
  • баби-
  • столица

Благодарение на записите от охранителната камера и след подадените сигнали, СДВР организира акция и снощи извергът е задържан

Нагъл сериен крадец обира възрастни жени в центъра на София посред бял ден, предаде БЛИЦ.

В този ден, на централната столична ул. „Струмица“, на обяд, престъпникът е ограбил, използвайки сила, над 80-годишна възрастна жена.

От кадрите е видно, че е издебнал жертвата, вървейки след нея, ударил я е и я е свалил на земята, а след това й е смъкнал всички ценности и й е взел портфейла.

В същия ден се оказа, че и друга възрастна жена е била жертва на същия рецидивист, след като е взела пенсия.

От предния ден отново има регистриран сигнал срещу крадец със същото описание, пак след нападение над баба.

Благодарение на записите от охранителната камера и след подадените сигнали, СДВР организира акция и снощи извергът е задържан.

Името му е Цветан Валентинов Петров, от Червен бряг.
Той е бил разпознат от част от жертвите си, има над 40 регистрации за обири с побой над възрастни хора.

След всеки „успешен“ ден на кражби, престъпникът се е връщал в Червен бряг, каквато е класическата схема, за да не бъде открит.

В момента той е в ареста на 1 РПУ, очаква се гледането на мярката му от прокуратурата. След разпознаването му жертвите се молят той да не бъде пуснат на свобода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БХК

    19 1 Отговор
    Интегриран наш подопечен.
  • 2 666

    19 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: В момента той е в ареста на 1 РПУ, очаква се гледането на мярката му от прокуратурата. След разпознаването му жертвите се молят той да не бъде пуснат на свобода.
    Ех да имаше сега „нещо“ , което да коментира новината!!!Или може би днес отново главният прокурор на Черна гора се е оригнал на чесън,по посоката в която са го обърнали началниците от Вашингтон?!?!?

    Коментиран от #3

  • 3 Не разбрах щото

    10 8 Отговор

    До коментар #2 от "666":

    ббб Брат ми нищо не ти се разбира що така
  • 4 666

    11 4 Отговор
    Ти ли не разбирааааш...маймунке малка!!!
  • 5 юве

    6 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ббб Брат ми нищо не ти се разбира що така
    Прескачай и давай нататъка.
  • 6 Кавал

    11 1 Отговор
    Тъй ще е тя....циганските гета започват да взимат жертви....всички градове с големи гета ще бъдат подложени на това и много по-сериозни изстъпления във бъдеще.Ако не съм прав Кавал да не ми е името хихихих
  • 7 Диктатурата на либералното ТО

    19 1 Отговор
    То,тази демокрация вече почва да ми идва в повече.То ци-нчето имало над 40 нападения и обири, на стари беззащитни хорица и държавата си пасува,за да не обиди меките китки,от разните му организации на Сатаната

    Коментиран от #15

  • 8 Шаран БГ

    17 1 Отговор
    ".....има над 40 регистрации за обири с побой....." Какво става в тази Република - изтрещяхме окончанелно и безвъзвратно ????
    Ако това е целта на демокрацията - успяхме, разгеле, демократизирахме се !!!
  • 9 Колю

    13 1 Отговор
    Циганите работят за това да поискаме връщане на смъртното наказание ,което означава че ще ни изритат от евр.съюза. Така тяхната държава ,защото тя си е тяхна вече ще стане колония на Индия с мюсулманско вероизповедание. Ще цоцат още повече и ще са охажвани още повече в зелено ,не в евро. А нащите деца ще са по чужбината. Само да не са като " Хъшове" и "Немили ,не драги". Колелото на историятя се върти и ни се връща за дето не сме довършили нищо до крак. Доброта българска която възприемат като даденост и глупащина. Пълно с изроди.
  • 10 Факти

    10 1 Отговор
    Защо не пишете ц...н ограбва баби?
  • 11 глас от народа

    13 1 Отговор
    Прави ми впечатление че нещо се промени - от 1 година всеки ден има по 5-6-10 групови или единични цигански престъпления срещу етнически българи. Нещата загрубяват от ден на ден. Ще има развръзка скоро май...
  • 12 знаещ

    13 0 Отговор
    Демокрацията и либерализма се е изчерпал до край.Трябва се обръщаме към здравата ръка
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 МВР

    4 0 Отговор
    ... има над 40 регистрации за обири с побой ... а регистраторите искат по големи заплати
  • 15 Azazel

    2 16 Отговор

    До коментар #7 от "Диктатурата на либералното ТО":

    Не мога да разбера всички про-руски лумпени наистина ли сте толкова природно тъпи или просто ви плащат, та при всеки подобен случай, обвинявате демокрацията, либерализма, запада, САЩ и БХК, а не разбирате, че виновна е корумпираната и неработеща правосъдна система, срещу която точно тези мразени от вас организации протестират и настояват да се реформира?!
    И, че най-вече вина има точно любимият ви комунизъм, защото именно по негово време циганите, вместо да се интегрират, са оставени да се размножават неконтролирано из гета, и вместо да ги принудят да учат и работят, са ги оставили да развиват "занаяти" като кражби, джебчийство и "бране" на желязо... "Героят" на тази статия не е роден в САЩ, и възпитан и внесен от БХК, роден е тук и е "уечн", и възпитаван на морал в годините на комунизма. Демокрацията има отношение към избирателната и политическа система, и поставя на първо място върховенството на закона. В случая става дума точно за обратното - органите, които прилагат закона - очевидно не си вършат работата и това не е демокрация, а анархия.

    Коментиран от #16

  • 16 Недорасъл

    13 1 Отговор

    До коментар #15 от "Azazel":

    Явно не си недорасъл ХХХХ,
    - -Можеш, драги да провериш статистиката колко са циганите до 90 година и колко нарастват от времето на т.нар. демокрация.
    Драги ми недорасъл приятелю, по времето на СОЦ-а, мангалите бяха задължени да ходят на училище и да имат работа. Ядяха бой редовно и нямаше да видиш в центъра на който и да е град да се разхожда свободно. - Тяхното допускане до централните части бе само, ако са ги изпратили да чистят. Всички мангали бяха в трудови войски и там ги учеха на занаят понеже, без значение на строя циганина си е един и същ.
    За това, драги говори с баща си, майка си, баба си... , ако имаш дядо и с него. Да ти обяснят какво се правеше с циганите и турците по време на "гнилият соц."
    ПС
    Не се изказвай неподготвен, че изглеждаш смешно

    Коментиран от #17

  • 17 Барчо

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "Недорасъл":

    По времето за което говориш в милицията изобщо, ма изобщо не биеха престъпниците. Там съвсем "нежно ги съветваха". След такова интензивно съветване, повечето от начинаещите крадци спираха рязко, изведнъж и за постоянно дори и да си помислят да пипнат нещо, което не е тяхно.
    И си много прав, че тук някакви пъпчасали пувери говорят за време за което си нямат и най-малка представа какво е било. Тогава най-вероятно даже не са били родени. Повтарят като малоумни папагали информация, която услужливо и е предоставена, но няма нищо общо с истината. Нашите цигани тогава бяха така здраво контролирани и насочени, че самите те искаха да се интегрират. А това никак не е лесно да се постигне.

    Коментиран от #18

  • 18 Недорасъл

    8 1 Отговор

    До коментар #17 от "Барчо":

    Което си е право... - Право си е!
    Но, тук е пълно с пубертети на по 25-6, до 30 които мислят,че са наясно със събитията. - Идея нямат колко грешат.
    Племенниците ми са на по 30 години и сега им обяснявам какво е било преди, че да не си мислят глупости.
    - Взеха да вдяват, че май това което се говори не е съвсем така...
    - От друга страна кого да гледат? - По цял ден гледат онзи цървул Винету и приближените, му които прокламират лошото минало и светлото бъдеще. Само дето същите тея до 89 година ближеха дупето на Тато. А каратиста, много не се показваше по състезанията, за да не му счупят нещо и после да го подиграват в пожарната...
  • 19 венид

    5 0 Отговор
    на 41 обир му трябват две трупчета и една трьба за дясната рька а за 42 обир и за лявата
  • 20 Гост

    2 1 Отговор
    Тоя ако е изверг, то какви са ония, дето трепят старци по селата?