Last news in Fakti

18 Декември, 2011 10:20 4 784 8

Нови три коли горяха, една в Перник

  • мвр-
  • младост-
  • изгорели коли
Нови три коли горяха, една в Перник - 1
Снимка: БГНЕС

Палежите на автомобили в столицата продължават – тази нощ отново в жк „Младост“. Този път има изгоряла кола и в Перник. Сигналът е получен в полицията в 1.20 часа снощи, съобщиха за Факти.бг от пресцентъра на МВР.

В 3.10 ч. в полицията постъпва сигнал за горящ Mercedes в софийското село Волуяк. Час и половина по-късно, около 4.50 ч., пламват BMW и Volvo в жк "Младост", където запалените коли са най-многобройни. Палежът станал  пред блок 328.

Полицията задържа за вчерашните палежи на ул. „Кукуш“ Радослав Стоянов, 27-годишен, регистриран е в полицията за наркотици. Мъжът запалил един автомобил, но впоследствие се е запалил и друг, който е бил в съседство с него. Така той става третият задържан за палежи на автомобили в столицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ML 320 CDI

    1 0 Отговор
    ТОВА ЯВНО Е НЯКЪКЪВ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА :D
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    tova e niakakav psihichno bolen.
  • 3 Пироман Гангстер

    0 0 Отговор
    Му-ха-ха-ха-ха! Ще запалим всички коли и в Провинцията! Жалките ви опити да ни заловите няма да ви спасят и ще се провалите! А Ние сега ви проследихме по IP и в момента секретните ни сателите извличат информация директно от главите ви! Жалките ви шапки от фолио няма да ви спасят! Ние ще завладеем света! Нов световен ред!
  • 4 BMW-POWER

    0 0 Отговор
    Някой накрая ще го .............,или ако са няколко 1 да хванат,той набързо ще си изпее за останалите,въпрос на време...
  • 5 Петър

    0 0 Отговор
    Оказа се , че задържания пироман не си е признал, а не е минал успешно полиграфа, което явно за полицаите значи, че си е направил пълни самопризнания, както разгласи Цвъцко. Малка подробност е, че преди това полицаи от седмо са го почерпили с бира и водка!
  • 6 Amateur

    0 0 Отговор
    То се вижда че не ги пали един и същ човек хаха.И да ги хванат всичките нема да ги осъдят на мен 2 коли ми запалиха втората ги хванаха на място при това баща ми е служител на МВР и заради него ги запалиха и кво нищо.Е.ати корумпираната държава,следователката по случая има интимни отношения с бащата на единия от тия и върти да ги изкара невинни са уж прехвърлиха случая в окръжния съд ама не вярвам...Просто държавата ни е....
  • 7 Firestarter

    0 0 Отговор
    Burn Berlin Burn!!!!!!!!!!!!!!!
  • 8 za Amateur

    0 0 Отговор
    Ei tova koeto si napisal si go 4ul po radioto nali