Last news in Fakti

30 Август, 2017 10:44 15 394 21

Простреляха 18-годишно момче в главата

  • застреляха-
  • момче-
  • глава-
  • велико търново

Инцидентът е станал около 2:30 часа, на ул. „Драган Цончев“. След спречкване между двама мъже, единият от които извадил пистолет и стрелял. За нещастие куршумът попаднал в главата на случайно минаващото 18-годишно момче

Истински ужас се е разиграл тази нощ във Велико Търново.

Момче на 18 години е бил прострелян в главата, пише "Труд".

Инцидентът е станал около 2:30 часа, на ул. „Драган Цончев“.
След спречкване между двама мъже, единият от които извадил пистолет и стрелял.

За нещастие куршумът попаднал в главата на случайно минаващото 18-годишно момче.

Той е откаран по спешност в неврохирургията на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов” в Старата столица.

За щастие, мозъкът не е засегнат, има фрактура на черепа, но е контактно и ще бъде оперирано планово.

Двамата мъже, участвали в скандала, са задържани в полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЕЩАСТНИК

    145 5 Отговор
    Сега този мизерник трябва да го осъдят за опит за убийство и да му дадат най-малко 10 години затвор при строг режим и да го пращат по цял ден на някоя кариера да чука камъни и да мъкне киреч, а вечер преди лягане да го изнасилват всички ма.гали в затвора...
    Дано момчето се оправи и да няма увреждания...
  • 2 БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

    8 37 Отговор
    Шопски ценности

    Коментиран от #13

  • 3 Лупи

    89 1 Отговор
    Ако тоя мизерник изобщо стигне до затвора ще е небивал успех на прогнилата ни съдебна система, нищо че после ще има интернет и GSM в затвора с обзаведена килия и ще излезе най-вероятно предсрочно, но все пак дано успят да го осъдят след 5 години дело.
  • 4 Отмъщение

    52 2 Отговор
    Ако съм на мястото на момчето и дай Боже ако оздравея, този просто ще му откъсна краката и ръцете и ще го оставя така, даже няма да го убивам.
  • 5 газо

    28 34 Отговор
    В 2,30!? Да бе си в къщи седяло, не би куршум видяло! А за стрелеца минимум 15 г.!
  • 6 Яне

    39 2 Отговор
    Рикошет е било иначе клкото и дебелоглав да е няма как да се размине с фрактура само.Другия вариянт е да е преправян от газов на боен пистолета .Двама мъже се разправят уж, а с пистолети като бъзльов-ци Великотърновски леваци...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ББСББСББС

    6 1 Отговор
    НЕ СЕ НАУЧИХА МИШКИ

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Грую

    8 7 Отговор
    Искахме американски ценности. Ето ги и последствията от тях. Честито. Всяка година от огнестрелни оръжия в САЩ загиват по 34 000 души. 34 000! Вижте за сравнение жертвите дадени от воюващите страни през Балканската и между съюзническата война 1912-1913г. Човешките загуби на съюзническите войски за всяка страна по отделно са:

    България – близо 87 000 души[149], в т. ч. 14 000 убити в сражения, 19 000 починали от болести, 50 000 ранени[150] и над 3 000 безследно изчезнали[149];
    Сърбия – 39 000 убити, умрели и ранени[151];
    Гърция – близо 29 000 души (около 5 000 убити и над 23 000 ранени);[150]
    Черна гора – близо 9 500 души (в т. ч. 2 800 убити).[150]

    За загубите на османската армия не достига достоверна статистика. Условно те се изчисляват на около 100 000[150] или 340 000 души (в т. ч. 225 000 убити, умрели от болести и ранени и 115 000 пленени).[152]

    Коментиран от #20

  • 12 майна

    20 1 Отговор
    то или цигани ще ти скочат или някакви селяни ще се стрелят,намя спокойствие в тая мила нам страна
  • 13 Майор КостоФ

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР":

    Какви шопски ценности в Търново бе?
  • 14 Осъзнайте се

    4 15 Отговор
    Всички "правораздаватели", които се точат на стрелялия нека имат предвид: пострадалият е 18г.,сиреч пълнолетен, няма статут на дете, който едва ли е отивал на работа, едва ли е ходил да пазарува, едва ли в този нощен час е тръгвал на гости, да пазарува, да се разходи, или е криминал или отива по диско, барчета, бирхалета, клубове, проститутки, гаджета и т.н. Същевременно действието не е умишлено спрямо него, а нещастен инцидент, тоест, все едно си вървя по тротоара, отхвърча камъче от гумата на кола и ме уцелва точно между очите и по подобие на някои ПРИМИТИВИ тук, да тръгвам да разчеквам шофьора, да го намирам бия, беся, коля, тъпча и др.

    Коментиран от #18

  • 15 hmhmhm

    6 2 Отговор
    То какво представят и каква е истината не се знае ако аз имам пистолет и някой ме изнерви ще срелям в този дето ме е изнервил а не на посоки.
  • 16 ЛОЛ

    7 5 Отговор
    Е до това води страха, е такива страхливци се правят на мъже, но умират от страх за това носят оръжия
  • 17 onq s konq

    2 1 Отговор
    Шопи
  • 18 Garrincha

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Осъзнайте се":

    " а нещастен инцидент, тоест, все едно си вървя по тротоара, отхвърча камъче от гумата на кола " и свада между двама и стрелба ??!?!?? ОСЪЗНАЙ СЕ ... този !!!

    Коментиран от #21

  • 19 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Всеки "болярин" задължително трябва да носи по два пищова! Поне с единият да уцели когото "трябва" !! Навярно Велико Търново е оазис на спокойствието и правовия ред, щом в "малките" часове по улиците е така "гъсто" населено, че случайно летящи предмети попадат на случайно разхождащи се минувачи. В много селища в Родината ни - след 21-22 часа не можеш по улиците да мярнеш куче, камо ли жив човек!!??
  • 20 Митко

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Грую":

    Аз пък съм твърдо за свободното притежание на оръжие, защото какво се получава в момента - с малки изключения оръжие имат само престъпниците, ченгетата и военните. Едните го използват за да сеят насилие а другите действат пост фактум, тоест след като ти вече си прецакан. Така на практика обикновения човек няма как да се защити. След като те пребият, ограбят т.н. и по този начин ти смачкат достойнството, каква полза дали (ако въобще) ще го арестуват или не? Затова, всеки който иска, да си има оръжие! Може и да има първите няколко месеца каубойски изпълнения, но смятам, че бързо хората ще свикнат, че носенето изисква отговорност и ще се самодисциплинират.
  • 21 идно си баба знае

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Garrincha":

    хехехе, още ли примери искаш, или не можеш проумееш, че инциденти и имало, стават и ще има навсякъде и по всяко време?!? Дааа, този млад келеш си го е търсил по това време, на неговите години в този час си спях сладко в леглото!!! Това е нощния вариант на една дневна хипотеза - влиза в банка и крещи: "Обир, горе ръцете и парите в сака", държейки пластмасово пищовче....