Last news in Fakti

31 Август, 2017 13:48 2 810 5

ММА боец е мъжът, прострелял 18-годишен в главата

  • прострелян-
  • глава-
  • велико търново-
  • момче
ММА боец е мъжът, прострелял 18-годишен в главата - 1

31-годишен ММА боец е арестуван вчера около 6 часа сутринта във В. Търново за прострелване в главата няколко часа по-рано на 18-годишен младеж.

Каратистът Мартин бил мъртво пиян и се шляел по улиците на кв. „Зона В“.

Оръжието на престъплението все още не е открито, но се предполага, че е преправен газов пистолет, незаконно притежаван. Самият боец пък имал доста тлъсто криминално досие и множество регистрации, включително и за разпространение на дрога, съобщи "Борба".

Около 2,30 часа същата нощ целият район на ул. „Драган Цончев“ е отцепен от полицията след сигнал на тел. 112 за стрелба и екшън. На място се оказва, че неизвестен към този момент е потрошил с камъни прозорците на апартамент на първия етаж, където имало купон. Няколкото младежи от тържеството излизат на улицата и хукват да гонят хулигана. Тогава се завихря улична схватка и Мартин гърми с пищов 18-годишен от компанията в главата.

Младежът е откаран в търновската болница, където се борят за живота му. Той е настанен в неврохирургия. Проектилът бил заседнал извън черепа на ранения и за щастие, мозъкът не бил засегнат.

Няколко часа по-късно стрелецът е задържан, но нямал спомени какво е станало.

От компанията пояснили, че между простреляния и каратиста имало стара вражда.

Мартин живеел в този район и след запой решил да мъсти с трошене на прозорци. Оплакване за нарушаване на обществения ред и силна музика никой не е подавал от въпросния блок на ул. „Драган Цончев“ 12, установи още наша проверка. Самият прострелян обаче също бил контингент на МВР с криминални регистрации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МММА

    19 2 Отговор
    Големи помияри са тея - колкото и да си лъскат имиджа...
    новите мутри - разстреляйте 2,3 и ще си седнат на задниците
  • 2 гост

    12 1 Отговор
    Е 18г. момче, а с криминални регистрации. Да си ги взимат и двамата в затвора и това е. В една килия все ще се разберат.
  • 3 guest

    7 0 Отговор
    Тоя верно голям боец,щом и с пистолет ходи.Явно е в някой филм и не излиза.
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Тва верно ли е истинска новина!??!!! Имам голямо въображение,но не мога да си представя как някой човек застрелва друг в главата заради 2 счупени прозореца!!!Единственото възможно обяснение за мен би било ако на този мма боец някой спаринг партньор му е прецакал сериозно мозъка с някой и друг удар в залата...
  • 5 Недоучила Селскапръчка

    6 0 Отговор
    ..."Проектилът бил заседнал извън черепа на ранения"...
    Къде по-точно,че се напрегнах да мисля?