Last news in Fakti

22 Декември, 2011 08:22 942 2

Цар Киро иска вкъщи за Коледа

  • кирил кашков-
  • катуница

Съдът ще разгледа искането на промяна на мярката му за неотклонение

Цар Киро иска вкъщи за Коледа - 1
Снимка: БГНЕС

Асеновградският районен съд ще разгледа искането на Кирил Рашков за промяна на мярката му за неотклонение от задържане под стража в по-лека. На 8 декември защитата на Рашков поиска мярката да бъде заменена с по-лека, като изтъкна влошеното здравословно състояние на подсъдимия.

Съдът е определил да бъде изготвена медицинска експертиза за състоянието
на Кирил Рашков от трима специалисти - съдебен лекар, ендокринолог и кардиолог, като последните двама трябва да бъдат определени от директора на Университетска болница в Пловдив.

Прокурорът по делото Калоян Димитров поиска тази експертиза, тъй като до момента по него са приложени само документи, показващи хроничните му заболявания, а не моментното му състояние, за което адвокатът му Даниел Ангелов твърди, че е влошено.
На влизане в залата Кирил Рашков каза само: „Сензация!“ След заседанието той показа среден пръст на събралите се стотина жители от Асеновград и Катуница пред Районния съд. Хората твърдят, че той дори ги е напсувал, когато е пристигнал. Те се обърнаха към премиера чрез медиите и попитаха къде е държавата в този момент и през изминалите години.

Районната прокуратура в Асеновград се самосезира заради непристойното поведение на Кирил Рашков пред съда. След като са проследили репортажи в медиите, обвинителите са поискали Рашков да бъде съден и за непристойно поведение и дребно хулиганство. Подобен случай имаше преди няколко години с Будимир Куйович.

По случая е образувано дознание и е назначена проверка за хулигански прояви. Иззети са всички записи от медиите, в които ясно се вижда, че на влизане в съдебна зала цар Киро псува жителите на Катуница, а на излизане от съда им показва неприличен жест - среден пръст.

Рашков е обвинен за отправените от него две закани за убийство- към настойницата на прегазения на 23 септември в Катуница Ангел - Иванка Петрова и към мъжа, с когото тя живее на семейни начала - Веселин Христов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хулиган

    0 0 Отговор
    Няма коледа за ТУРЦИИИ!!!!!!!
  • 2 Валери Георгиев

    0 0 Отговор
    за сьжаление това е сьдбата на доносника цар Киро по тоталитарно време разви тьрговска империя под закрилата на ДС принципа бе натопи някои за да не пипаме теб по-вьзрастните граждани предполагам че си спомнят през осемдесетте години на миналия век как и по какьв начин можеше да си купиш ел часовник маркови дьнки фланелка яке кожух музикална уредба идруги лукс стоки което изглежда смешно на днешното поколение но ние давахме и мило и драго да си ги купим днешните МОЛ