19 Септември, 2017 15:44 1 715 2

Условна присъда за Кървавата Иванка, поръчала убийството на семейството си

  • иванка ройдова-
  • кървавата иванка-
  • убийство-
  • наследство

3 години условно с 5 години изпитателен срок даде Окръжният съд в Пловдив на 67-годишната Иванка Ройдова по обвинението, че е поръчала убийството на брат си и всички негови наследници. Това съобщи bTV.

Съдът промени и мярката й от 7 хил. лв. гаранция на „подписка”.

„Всеки в България може да отиде да посочи с пръст някого и той да бъде съден. Случаят е такъв: някой някога е казал нещо, без нито едно доказателство. Ще обжалвам”, обяви Ройдова.

Присъдата може да се обжалва пред Апелативния съд в Пловдив.

В края на март 2016 г. Иванка Ройдова бе задържана за подготовка на убийството на брат си и целия му род от още петима души, между които две деца на 8 и на 16 години.

Целта била да вземе наследство в размер на над 4,5 млн. долара от баща си, емигрирал в САЩ преди много време.

Според обвинението Ройдова планирала отвличането на брат си и принуждаването му да подпише договор, с който прехвърля цялото наследство на нея. След това той трябвало да бъде убит със свръхдоза инсулин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ддд

    4 1 Отговор
    по добре беден
  • 2 мижи да те лажем

    1 0 Отговор
    Абе не е ли малко слабичка тая присъда.......