Last news in Fakti

26 Декември, 2011 12:36 1 628 1

Въоръжен грабеж в София за 100 лв.

  • обир-
  • магазин-
  • оборот

Целият обир е заснет от камерите за наблюдение на магазина

Въоръжен мъж обра денонощен магазин за алкохол и цигари в София. Грабежът стана тази сутрин на столичния булевард „Христо Ботев“. Пострадали няма, откраднат е оборотът на магазина, който към този час бил около 100 лева, съобщи бТВ.

В 9.30 часа тази сутрин въоръжен мъж нахлува в денонощния магазин за алкохол и цигари на ъгъла на булевард „Христо Ботев“ и улица „Парчевич“. В този момент улиците са пусти, а в магазина е само продавачката.

„Дойде и извади пистолета и каза да давам парите“, разказа тя. Описа престъпника с бежово яке, дънки, сива шапка и с нещо като забрадка на лицето. Жената призна, че се е уплашила, сетила се да натисна паник бутона, но не посмяла.

Мъжът не е докоснал стоката в магазина. Интересното е, че след като получил сумата, крадецът не побягнал, а спокойно прибрал пистолета и парите и си тръгнал.

Целият обир е заснет от камерите за наблюдение на магазина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Владо попа

    0 0 Отговор
    Дотук ни докараха управниците.За съжаление ще става още по-лошо.