5 Октомври, 2017 14:54 10 776 33

Цигани от Камено поле скалпирали мъж

  • цигани-
  • мъж-
  • скалпиране-
  • камено поле-
  • кости-
  • раздробяване-
  • череп

Тялото на мъжа е било напълно раздробено, като костите му са се показвали от кожата

Шокиращи подробности от убийството на Иван Йолов от врачанското село Камено поле излязоха наяве по време на вчерашното съдебно заседание срещу убийците на мъжа – братята Людмил и Марсел Георгиеви, предава "Бул Нюз".

Бруталните касапи са били скалпирали и раздробили тялото на жертвата си.

Мъжете отнели живота на 48-годишният Иван през юли миналата година по особено жесток начин.

Единият от братята извършил престъплението в условията на опасен рецидив, другият пък по време на убийството бил непълнолетен.

Йолов е бил убит по изключително жесток начин, чрез зверски побой.

Ударите с тояги, нанасяни от двамата цигани, буквално са скалпирали жертвата.

Буквално са отлепили предната част на лицето от черепа.

Тялото на мъжа е било напълно раздробено, като костите му са се показвали от кожата.

Единият му крак се е крепял на кожата му, както и едната му ръка, на която дори ноктите на пръстите му са били обърнати от жестоките удари на циганите.

Всичко станало заради сестрата на Марсел и Людмил, която по-рано през деня вдигнала скандал на Иван за цифров декодер.

Мъжът кротко казал, че ще й го даде, но тя започнала да крещи и да го замеря с различни предмети.

Малко по-късно отишла при братята си и им казала, че има проблем с Иван.

Циганите взели тояги и нахълтали в дома на жертвата си, като започнали да го налагат.

Пребитият мъж бил открит от съседите си да лежи безпомощно в локва кръв.

Въпреки оказаната му медицинска помощ в болницата в Роман и по-късно във врачанската лечебница, пострадалият починал.

От показанията на свидетелите става ясно, че Иван Йолов е бил буквално смазан от двамата цигани и то без да е направил каквото и да е или да се е държал агресивно към някои от фамилията.

До момента за кървавото зверство са разпитани 19 от 20 свидетели и 4 от 5 вещи лица.

Делото, на което председател е съдия Агнеса Ставарова бе отложено заради появил се още един очевидец на убийството и необходимостта от изготвянето на допълнителна комплексна разширена съдебно - медицинска експертиза.

Допълнителната експертиза трябва да установи дали сърдечните проблеми на жертвата са спомогнали за настъпване на смъртта му или не.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Генералът

    102 2 Отговор
    Заслужават същата участ, хуманно приспиване

    Коментиран от #2, #23

  • 2 магалистан

    110 2 Отговор

    До коментар #1 от "Генералът":

    С кирка в черепа нали !!!
    М.....лите отдавна са неуправляеми, Борисов упорито мълчи !
  • 3 С. Г.

    96 3 Отговор
    А не, никаква хуманност. Трябва да се мъчат и да страдат. Мразя комунизма, но за такива само конлагер.

    Коментиран от #13

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ......

    49 2 Отговор
    Снайперисте, къде си, бре?
  • 6 ЖЕНАТА

    77 4 Отговор
    Виновна е жената наравно с трепачите . И тя е като тях , тя е основния фактор ! Тя ги е манипулирала и напътствала . За нея двойно по-голямо наказание !!! Търси жената , тя не трябва да се измъква безнаказано като основен фактор за пребиването .
  • 7 ьхфх

    97 2 Отговор
    циганите трябва да бъдат събирани на големи камари,заливани с бензин и горени в центъра на всеки град и село....
  • 8 аман

    75 2 Отговор
    държавата бездейства,цари безнаказаност...в близко бъдеще ни очаква циганско робство,и то ако от турското сме се отървали,от това няма.Ще изчезне нашата красива родина,ще се шири само сган мръсни м.....ли
  • 9 Циганите са за блатото

    75 3 Отговор
    Българи, да си нямате работа с циганите!
    До скоро циганските им майки са получавали детски надбавки за тях.
    Аз не получавам детски надбавки - била ми голяма заплатата. Моите деца по-лоши ли са от циганетата, които ще порастнат, за да ни избиват, защото не бива да им даваме, че само се размножават ...
  • 10 Чичо

    82 5 Отговор
    Обърнахте ли внимание на причината, поради която т.н. съдийка Ставрева е отложила делото! Щяла да иска експертиза, дали клетия ,премазан от развилнелите се човекоподобни цигани, не бил починал от сърдечна слабост!!! Продажна сган! Дано и се върне!!!!!
  • 11 сова

    27 2 Отговор
    Вр,ей,ск,ият модел по цял свят се вихри. У нас е строго охраняван от армии малоумни куки. Докаран е преди векове от христянството при все вярването,че то е донесло добро за България. След това турско робство, фашизъм... Комунизмът си е същото унищожаващо държавността учение. Въобще циганията е резултат на дълбоки процеси. Циганите са само изразители. Има умисъл срещу България. Самите норми които ни налагат пречат на трезвите действия. Но се внушава, че Българите са хейтъри, изостанали, крадливи и т н ит н . Но ако малко се поповдигне завесата зад внушенията и модерните стереотипи .....хм хм......
  • 12 gass

    33 2 Отговор
    на сапун

    Коментиран от #33

  • 13 Куровед

    9 11 Отговор

    До коментар #3 от "С. Г.":

    Проблемът при комунизма е че м...лите в концлагери убиват по нареждане на властта политическите затворници
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Спиро

    38 2 Отговор
    Фрапира ме последното изречение на статията.
    Сега да не се окаже, че жертвата всъщност е починала от сърдечна недостатъчност???
    Какво по нагло и абсурдно от това твърдение?
  • 16 Стига права и свободи,има и задължения!!

    46 3 Отговор
    Проблема не е в циганите,проблема е в мръсната сган наречена -съдийската мафия,тя е в основата за унищожаване на законноста....
  • 17 АдолфХитлер

    26 3 Отговор
    Ако си нямате работа с цигани най-добре. Циганин на снимка да видиш, шамар да му удариш. Трябва да има смъртна присъда за такива изроди.
  • 18 гражданин

    24 2 Отговор
    Браво,демокрация,браво евроатлантическа ориентация!!!Създадоха се цели поколения от неграмотни същества-в прекия смисъл на думата( не знаят български език,не могат да четат и пишат,не разпознават посоките ),същества,на които постоянно им се внушава,че всичко им е рзрешено,че имат само права,че нямат ни какви задължения и ограничения,че са абсолютно недосегаеми.Съвсем изкуствено и целенасочено получават средства от държавата,за да не работят,за да не плащат данъци,такси,ток,вода.Получават средства,за да раждат деца на 12 годишна възраст!И това не е моя интерпретация,това е истината! Единственият начин всичко да си дойде на мястото е всеки да си носи законовите последствия за своите действия,да се прекрати изкуственото стимулиране на циганската раждаемост в непълнолетна възраст,тези същества да бъдат реално ограмотени и да бъдат накарани да работят,за да се превърнат в нормални хора.А за да стане това трябва властимащите да престанат безумната употреба на циганите само и единствено за манипулиране на изборния процес.Дано.
  • 19 Бай Иван

    27 1 Отговор
    има циганин - има проблеми...
    НЯМА циганин - НЯМА проблеми...
  • 20 неутрален

    21 2 Отговор
    Как завършва ужасно статията, намирисва ужасния случай във Враца, дето утрепаха момчето, а се извъртя, че то е починало от сърдечни проблеми, та и тука жесток побой, е как няма на човек да му се пръсне сърцето от болки. Ужасни съдии и прокурори, остава да оправдаят и тези мръсни убийци.
  • 21 Стоян

    15 3 Отговор
    Сега ще ги храним в затвора , след някоя година ще излязат и ще убият някой друг човек.

    Коментиран от #22, #24

  • 22 Аха аха дай пак

    13 1 Отговор

    До коментар #21 от "Стоян":

    Ти нещо против Демокрацията ли имаш? Я си остави адреса и телефона в Районното, да те видим, колко си възмутен от българското Правосъдие!!! Циганите са български граждани, защитавани от БХК, ДПС, ДОСТ и Евророма само пробвай да кажеш нещо и НПОтата ще намерят документи, че баба ти не си е платила данъците от преди Освобождението и ще ти спретнат конфискация!...
  • 23 Коко

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Генералът":

    На сапун
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Някой

    20 2 Отговор
    Едната му ръка и единия му крак са се държали само от кожата, лицето му е било буквално премазано и те сега ще правят експертизи дали не е починал от сърдечни проблеми.Тия нормални ли са?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бат Мишо

    7 1 Отговор
    има оправия и тя както винаги ще дойде на крилете на братската червена армия която отново ще ни освободи ....тоя път от мангалите....не лъжете масата че няма спасение. Такова ИМА И ТО ЩЕ ДОЙДЕ искат или не искат управляващите продажници дего ни бутат в нова антируска война ЗАЩОТО РУСИЯ Е ЕДИНСТЕНОТО НЕЩО които може И ЩЕ ОБЪРКА плановетеим да ни продадат в турско-мангалски хареми СЛЕД КАТО ЗОРАЗГРАБЯТ И ДОРАЗОРЪЖАТ майка България
  • 28 жени

    3 0 Отговор
    На жените трябва да им бъде забранено с закон да заемат длъжности в съдебната система с изключение на адвокат...понеже страшно алчни и нагли ...Затова Боко тиквата се е оградил с жени защото са продажни и послушни ...На тази ставрева трябва да и бъде забранено да упражнява повече съдебни длъжности и да и се провери целия съдебен стаж до сега и ако има подобни случаи ...да изгние в затвора понеже е вредна за хората...

    Коментиран от #29

  • 29 111

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "жени":

    " Боко тиквата се е оградил с жени защото са продажни и послушни ..." Обградил се е защото жените в днешните нагли и престъпни времена са най-уязвими и най- лесно могат да бъдат сплашени.
  • 30 Shmeker

    0 1 Отговор
    Хитлер не е правил сапун. Използвал ги е да пребори петролната криза. Ще паднат горивата драстично.
  • 31 Дългия

    0 0 Отговор
    Сега ще искарат, че сърцето му не издържало!? Пак питам до кога ще ни бият и убиват ?
  • 32 Историк

    0 0 Отговор
    Правилно разсъждавате-идат избори и Боко ще се прави на Доко. Спасението е ДИКТАТОР, КОЙТО НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ ИЗБОРИ! А Боко -в панделата при своите избиратели
  • 33 Бисер

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "gass":

    Американците бесеха негрите по дърветата. А ние какво чакаме ?