Last news in Fakti

14 Ноември, 2017 14:33 1 111 3

Глобиха варненец, псувал бившата си на публично място

  • глоба-
  • псувни

Полицията се намесила навреме и предотвратила по-голяма беля

Със 100 лева олекна варненец, който си позволи да псува бившата си жена, съобщи Moreto.net.

В неделя 51-годишният мъж срещнал екс съпругата си до супермаркет в квартал "Левски". Това го провокирало и започнал да я обижда и псува.

Полицията се намесила навреме и предотвратила по-голяма беля, а на свое заседание Районният съд е наложил на мъжа минималната глоба в такива случаи - 100 лева.

Непристойната проява не представлява престъпление, а нарушение по смисъла на Указа за борба с дребното хулиганство. Решението на съда подлежи на обжалване в 24-часов срок пред ВОС, казаха от съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дама Пика

    1 6 Отговор
    Всеки втори български мъж трябва да бъде глобяван за обида към собствената му жена. Няма такъв пр _ _ _ _ к по света като българина!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Vulgaro

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дама Пика":

    Понеже си ни нарекла вече простаци,за да не ти останем длъжни,ето ти 200 лв и да ти.... два пъти!
  • 3 Поп Пика

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дама Пика":

    Само да те открехна, няма по света по големи интересчийки и к_ _ви от българките. Предполагам сериозно е ощетила бившия си за да се стигне до псувни.