4 Януари, 2018 20:08 3 123 15

Цигани нападнаха с брадви и мачете горски служители

  • цигани-
  • роми-
  • нападение-
  • горски

Поредно грубо нападение над горски служители е извършено днес при проверка на конска каруца, натоварена с дърва за огрев и движеща се по черен път в землището на с. Струпец, общ. Роман. Това съобщиха от пресцентъра на Изпълнителната агенция по горите.

Служителите на Регионална дирекция по горите - Берковица са били нападнати от група роми. Горските инспектори са произвели контролни изстрели със служебно оръжие във въздуха с цел преустановяване нападението от лицата, въоръжени с брадви, мачете и моторни триони.

Нападателите не се респектират от изстрелите. За избягване на пряко съприкосновение с ромите, горските служители се оттеглят, при което по тях са хвърлени брадви и мачете като последното се забива в предното стъкло на служебния автомобил.

За съдействие са извикани служители на РУ Роман, които вземат показания и разследват случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Камагра

    52 2 Отговор
    Айде бе, ромчета били значи ? А вие знаете ли колко наброяват ? Ходили ли сте скоро в Северозапада или пък Сливен, Ямбол ? Който е ходил наскоро из различните кътчета на Б-Я а не само София-морето и обратно може да си направи сметка че ромите спокойно могат да надхвърлят 3 милиона, я например старозагорските села - например Хрищени и Дълбоки са с 95% цигани, Ма защо ги храните бе това е етнос който и да не го храните ражда по 2-3 деца, вие идиоти ли сте, знаете ли на какво обричате децата си ?
  • 2 guest

    39 2 Отговор
    Само тепане за тая паплач.Няма друга оправия с тия паразити.
  • 3 страхливци сте

    34 4 Отговор
    Българите сте страхливи мишки и оставихте едно циганско племе да ви превземе държавата. Я отидете в махалата и вижте какво става, всяка циганка ражда по 5-6 деца, а българките най-много 1, ако въобще родят. Вие сте срам за човечеството.
  • 4 1111111

    31 1 Отговор
    Мъже на държавна служба , въоръжени.
    Трябва да бъдат наказани .
    Сещате ли се защо?
  • 5 Емигрант

    28 1 Отговор
    Последният българин да прибере знамето....
  • 6 Stefko 88

    16 1 Отговор
    Аз щях да ги изпозастрелям
  • 7 Колю

    23 2 Отговор
    Браво на горските . Избягали са . Спестили са пари за патрони и евентуално лечение ако умерят някого. Шегуваме се ,но положението е много зле.Ако бяха ранили някой циганин сега щяха да висят в ареста . Да не говорим ,че всичко е много сбъркано след назначаването на горски от същото село . То комшия ли ,циганин от махалата ли или братовчеда да ловиш. Па както и вземат 5 лева на каруца дърва от циганите ,съвсем не става. А трябва хора от съседни райони ,на разменни на чела и въобще още с празна каруца да го пита циганина къде отива и какво негово ще пренася с каруцата или буса. Какъв негов имот има извън селото ? За билки ли -къде ти е разрешителното та да копаеш с корените ,за гъби - таксата плати ли ? За охлюви-1 лв е килограма . За риба-Дай билет любител риболовец и нямаше да има нищо в стъклото на колата . Те влязоха на партия с крадците и сега дори съвестните не могат да работят и ще ядът бой докато не убият някой от тях при това докато е на работа. Защото племето е голямо.
  • 8 Дедо

    21 1 Отговор
    Това е брадва срещу държавата.Подобни действия срещу държавен служител трябва да се наказват с най голямата строгост на закона защото от подобни прояви зависи националната сигурност.
  • 9 ИШЩГ Т

    7 2 Отговор
    ЩО РЕВЕТЕ БЕ.ИМА ЯКИ ЧАСТНИ ОХРАНИТЕЛИ. ВЗЕМАТ ЛЕВ НА ДЕКАР И ПИЛЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕХВРЪКНЕ. ПАЗЯТ И ЯЗОВИРИ И ГОРИ И НИВИ.НЕ БИЯТ ,НЕ ПСУВАТ,НЕ ТЪРСЯТ АДВОКАТИ И СВИДЕТЕЛИ.ШИШЕ ВИНО ИЛИ РАКИЯ С МЕЗЕТО ДА ГО ОСТАВИТЕ НА ХАВА НЯМА КОЙ ДА ГО ПИПНЕ ЩОМ СТИКЕРИТЕ СА ТУРЕНИ НА ВИДНО МЯСТО. ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО НА КОЙТО СИ ПОМИСЛИ ДАЖЕ.
  • 10 Гого

    10 1 Отговор
    Трябвало е макаренко да запее 8броя един след друг след това презарядка и пак така
  • 11 Batkovato

    13 1 Отговор
    В такива случаи се казва " Малко им е било , щом не могат да застрелят няколко мръсни цигани" !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 гощо

    3 1 Отговор
    На сапууууннннн.....!!!!
  • 14 1234

    2 1 Отговор
    След като държавата им е дала оръжие,след като ги е натоварила да ПАЗИ горите от браконерска сеч да им гарантира и това,че няма да носят съдебно наказание след РАЗСТРЕЛА НА НАРУШИТЕЛИТЕ КОИТО ГИ ПОСРЕЩАТ С БРАДВИ И НОЖОВЕ.ТОВА ДОКАТО НЕ СТАНЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА ВИНАГИ ЦИГАНИТЕ ЩЕ СА НАГЛИ И КРАДЛИВИ.
  • 15 Васил

    0 2 Отговор
    Българите само сте за бой няма ли най накрая да се изнесете и ние да си имаме държава