8 Януари, 2018 18:29 3 304 6

Познати на Росен знаели, че го издирват, но не подали сигнал

  • нови искър-
  • убийство-
  • убиец

Полицията е проверявала адреси, на които самоубилият се Росен Ангелов е живял в Добрич, София, както и в района на Своге. Той имал обаче много приятели, които знаели, че е осъждан и е с влязла в сила присъда, но не подали сигнал, обясни директорът на националната полиция Христо Терзийски на брифинг пред журналисти, пише Дарик.

„От момента на убийството до намирането на тялото на Росен, получавахме сигнали от случайни граждани, които казваха, че забелязват лице, което видимо отговаря на описанието, което дадохме. Нито един човек от блока в квартал „Дружба” и от сервиза, в който Росен е работил, не се е обадил в МВР, за да каже, че го познава”, коментира Терзийски.

Припомняме, че шесто денонощие продължава разследването на шесторното убийство в Нови Искър, извършено в новогодишната нощ. Шестима души, петима от които от едно семейство, бяха открити мъртви на 2 и 3 януари. На 4 януари бе съобщено, че има конкретен заподозрян за престъплението и на четвъртия ден от издирването му той също бе открит мъртъв, като се смята, че се е самоубил.

Мотивът за убийствата се изяснява, макар по първоначална информация да бе съобщено, че мъжът, издирван от години за влязла в сила присъда, е убил цяло семейство заради любовна афера. Според разследващите шесторното убийство е без аналог в най-новата ни история.

В деня, в който бе открит трупът, за който се предполага, че е на Ангелов, бе обявено и че докато е издирван през изминалите години, Ангелов работел като строител и в автосервиз без договор и документи. Последният му работодател го описва като затворен човек, но сприхав. Твърди, че Ангелов и Кюхова се запознали в къща в Нови Искър и връзката им продължила до ноември, а в последно време соченият за убиец на шестима станал затворен и особен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    6 6 Отговор
    Българска му работа!!!!
  • 2 DoHiTe Go

    6 0 Отговор
    Е, па тоя Терзийски мноо нагъл, бре! Иска всички да са му доносници. Тоз, още си живее във времето на 7 М ушевци ..., но е видно, че е в голяма грешка.
  • 3 most wanted

    7 2 Отговор
    Щяха да ви счупят телефона, ако бяхте обявеили голяма сума за информация, само тогава за пари! Иначе никой няма да ви се обади, защото хората не вярват и нямат доверие на МВР и прокуратура и очакват по скоро и тях да ги олепят за нещо само защото са го виждали тоя някъде, това е голата истина.
    Иначе да възникват милион въпроси, как тоя е работил толкова време без да си покаже документи, значи договори, осигуровки и пр. ???? Имал и ходил с пистолет никой не се "впечатлява" живеел в чужда къща и т.н. и т.н.
    Всеки си затварял очите и не защото не му пука или е кофти човек, а пак казвам, защото няма грам ДОВЕРИЕ на МВР и прокуратура !!!!! А и как да има !?!?
    Ми ето този дето днес го разстреляха на булеварда на европредседателството наскоро изтекло инфо, че е издал "наглите" ....въпроси, въпроси....а дали не е заради това ?????
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Анонимен

    5 0 Отговор
    Търсете истинските убийци...не баламосвайте народа то и така не ви вярва никой ...жалко за убитите ....Росен е използван....
  • 6 Бай Благой

    1 1 Отговор
    Ами в кауша и те тогава, като укриващи издирвано лице.