19 Февруари, 2018 14:45 3 020 3

Пияни потрошиха общински коли и набиха мъж

  • георги дамяново-
  • хулиганство-
  • общински център

Инцидентите станаха в Монтанско

Пияни потрошиха общински коли и набиха мъж - 1

Двама добре почерпени млади мъже са потрошили общинско имущество в село Георги Дамяново. Срещу тях е образувано бързо производство за хулиганство, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал в събота призори. Около 5 часа 40-годишният Мирослав П. и 21-годишният Милен Т. си тръгнали към къщи след нощен запой в кръчма в центъра на селото. По пътя си двамата потрошили всичко, което се изпречило пред тях.

Взломили две улични лампи, две кошчета, счупили стъклото на входната врата на сградата на общинската администрация, предното панорамно стъкло на „Дачия Логан” и странично дясно на „ДЕУ”. И двете коли са собственост на местната управа.

По пътя към дома си се сетили, че имат неуредени сметки с 31-годишния Камен К. Без да се замислят поели към дома му. Мъжът излязъл пред къщата и тогава единият от пияните грабнал паве и го ударил в главата. Камен изпаднал в безсъзнание, а негови съседи извикали полиция. Униформените озаптили развилнелите се мъже и им съставили актове по указа за хулиганството. На следващия ден, след като изтрезнели, Мирослав и Милен осъзнали какво са сторили и започнали да възстановяват щетите.

„Сменили са стъклото на сградата на общината, оправени са лампите и кошчетата, ще ремонтират и колите”, каза кметът на Георги Дамяново Цветелина Александрова.

Тя уточни, че двамата мъже, вандалствали из селото, са местни. Живеят в общинския център и работят. „Изключително съм учудена, че точно те са сторили толкова бели. Явно се разкайват и вече почти всичко е възстановено”, каза Александрова.

Удареният с павето Камен се възстановява, а двамата пияни мъже, порутили селото, ще бъдат изправени пред съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ ИЗ БЪЛГАРСКО

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: единият от пияните грабнал паве и го ударил в главата.Камен изпаднал в безсъзнание

    Публикувано във факти.бг: Униформените озаптили развилнелите се мъже и им съставили актове по указа за хулиганството

    Нещо не ми се връзва - почти убиваш човек с паве в главата а полицайте ти правят акт за хулиганство и те пускат по живо здраво да си ходиш ?
  • 2 Този

    6 1 Отговор
    А главата на камен ремонтирали ли са
  • 3 Дедо

    5 0 Отговор
    Поредния ергенски запой по северозападняшки!