Last news in Fakti

14 Март, 2018 11:50 5 367 6

Пиринско си отдъхна - закопчаха Мухата и Маргарита

  • наркодилъри-
  • маргарита-
  • мухата

Те са едни от най-активно действащите пласьори на дрога в Гоце Делчев

Известните гоцеделчевски дилъри на наркотици Б. Маргаритов с прякор Маргарита и Николай И. - Мухата бяха арестувани в акция на криминалисти от Гоце Делчев и Благоевград, съобщи struma.com.

Операцията бе проведена тази нощ и протече с масови обиски по домове на криминалнопроявени лица в града. При обиските в къщите на Мухата и Маргарита освен голямо количество наркотици е намерен и цял оръжеен арсенал - незаконни оръжия и боеприпаси ,които са иззети за експертизи.

В дома на Маргарита са намерени и везни за претегляне на наркотици ,както и наркотици от различно естество. Двамата дилъри са били следени от оперативните и снощи извършили няколко продажби на дрога ,след което са задържани заедно с клиентите им. Има информация ,че те са едни от най-активно действащите пласьори на дрога в Гоце Делчев.

Проследяват се връзките им с дилъри в региона. Предполага се ,че канабисът ,който е открит у тях е внос от Петрич. Търси се връзката им с по-големи доставчици на наркотици в Пиринско. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Внос от Петрич

    24 1 Отговор
    Петрич да не е Корумбия бе
  • 2 Синдикат на Ало измамниците

    17 1 Отговор
    Внос от Петрич а? Сигурно не са платили мито при вноса за това са ги окошарили.
    Хора като внасяте нещо от Петрич умната щото.......
  • 3 Jack Bauer

    6 0 Отговор
    След като има търсене има и предлагане, за голямо съжаление.
  • 4 анализатор

    7 0 Отговор
    както са ги закопчали така и ще ги пуснат под гаранция
  • 5 гост

    7 0 Отговор
    Маргарита и мухата , тия ще да са джендъри.
    То само като им чуеш прякорите , и те избива на смях.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.